Άρης: Ο προβληματισμός φέρνει επιπλέον ενίσχυση

Άρης: Ο προβληματισμός φέρνει επιπλέον ενίσχυση

Βασίλης Βλαχόπουλος
Άρης: Ο προβληματισμός φέρνει επιπλέον ενίσχυση

bet365

Η αγωνιστική εικόνα της ομάδας χαρακτηρίζεται (τουλάχιστον) προβληματική και στον Άρη συζητούν πλέον το ενδεχόμενο έντονων διορθωτικών κινήσεων, αλλά δεν έχουν σύμμαχο τον χρόνο.

Είναι τα… απόνερα από τη χθεσινή (27/9) τρικυμία του Άρη στο ισόπαλο αποτέλεσμα με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Γιατί στην εξίσωση δεν μπαίνει μόνο η αντίδραση της ομάδας στα πρώτα 25 αγωνιστικά λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου και η διόρθωση μιας αρνητικής κατάστασης, αλλά η προβληματική εικόνα του πρώτου μέρους καθώς επίσης και η αδυναμία διαμόρφωσης συνθηκών ολικής ανατροπής στα τελευταία είκοσι λεπτά του αγώνα. Η διαφαινόμενη πώληση του Γιάννη Φετφατζίδη θα βάλει ξεκάθαρα δεδομένα στο τραπέζι καθώς για να προχωρήσουν οι «κίτρινοι» σε διορθωτικές κινήσεις είναι σαφές ότι θα χρειαστούν οικονομική ρευστότητα. Εφόσον ολοκληρωθεί και τυπικά το deal με την Αλ Χορ, η ΠΑΕ Άρης θα εξασφαλίσει ποσό περί των 1.1 εκατομμυρίων ευρώ το οποίο θα της προσφέρει τη δυνατότητα ουσιαστικών κινήσεων στην αγορά.

Είναι δεδομένο ότι ο Ματέο Γκαρσία θα διαδραματίσει τον ρόλο του αντικαταστάτη του «Φέτφα». Πληροφορίες αναφέρουν ότι αυτή η ιστορία έχει τελειώσει και ο Αργεντίνος αναμένεται στη Θεσσαλονίκη εντός του επόμενου 24ώρου για να ενσωματωθεί άμεσα στην ομάδα. Παραμένοντας στη μεσοεπιθετική γραμμή, ο 23χρονος Άντε Τσόριτς είναι η βασική επιλογή καθώς ο Κροάτης μπορεί να αγωνιστεί τόσο στην αριστερή πλευρά της επίθεσης όσο και πίσω από τον φορ. Οι «κίτρινοι» δημιούργησαν προϋποθέσεις τελικής συμφωνίας για τον δανεισμό του παίκτη από τη Ρόμα και μένει να αποφασίσουν αν θα αναλάβουν (περίπου) το 50% του συμβολαίου του, δηλαδή περί των 500.000 ευρώ. Αυτό συζητούν οι εμπλεκόμενες πλευρές καθώς το ποσό είναι αρκετά μεγάλο για τις δυνατότητες του Άρη.

Στις οριστικές αποφάσεις εντάσσεται κι αυτή της ενίσχυσης της μεσαίας γραμμής. Η έλλειψη εμπιστοσύνης στο πρόσωπο του Τόνι Ντάτκοβιτς αναδείχθηκε μέσα από την απόφαση αντικατάστασης του Κροάτη στο ημίχρονο του αγώνα με τον ΠΑΣ. Ο δε Γιώργος Δεληζήσης λογίζεται ως παίκτης που μπορεί να δώσει λύσεις έχοντας δευτερεύοντα ρόλο και ο Άρης είναι στην αγορά αναζητώντας στόπερ ο οποίος μπορεί να παίξει και στις δύο θέσεις. Αρχικά, υπήρχε η πρόθεση απόκτησης παίκτη ο οποίος έχει την ευχέρεια να καλύψει και το αριστερό άκρο της άμυνας, πλέον όμως δεν υπάρχει αυτή η πολυτέλεια. Βασικό κριτήριο είναι να διαθέτει τα στοιχεία για να αγωνιστεί είτε ως δεξιός είτε ως αριστερός στόπερ.

Οι προβληματισμοί που συζητήθηκαν μετά το ισόπαλο αποτέλεσμα με τον ΠΑΣ αφορούν κι άλλες θέσεις. Από αυτή του τερματοφύλακα λόγω των λαθών του Χουλιάν Κουέστα έως και την κορυφή της επίθεσης. Αυτό που σίγουρα δεν διαθέτει ο Άρης είναι άπλετο χρόνο. Η μεταγραφική περίοδος ολοκληρώνεται την προσεχή Δευτέρα (5/10), πράγμα που σημαίνει ότι οι Θεσσαλονικείς έχουν σχεδόν μια εβδομάδα στη διάθεσή τους για να προχωρήσεις σε τομές οι οποίες θα διορθώσουν τα κακώς κείμενα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα