Άρης: Η «στροφή» των Σέρβων και η άφιξη του Ματέο Γκαρσία

Άρης: Η «στροφή» των Σέρβων και η άφιξη του Ματέο Γκαρσία

Gazzetta team
Άρης: Η «στροφή» των Σέρβων και η άφιξη του Ματέο Γκαρσία

bet365

Ο Ματέο Γκαρσία αναμένεται στη Θεσσαλονίκη για να επικυρωθεί η επιστροφή του στον Άρη, πληροφορία την οποία πλέον «αποδέχεται» και ο σερβικός Τύπος.

Στα τελευταία 24ώρα ο Σερβικός Τύπος αμφισβητούσε τη συμφωνία του Άρη με τον Αργεντίνο επιθετικό σημειώνοντας ότι υπήρχε διαφορά στο οικονομικό. Για την ακρίβεια, υπήρξαν δημοσιεύματα σύμφωνα με τα οποία ο Ματέο Γκαρσία είχε απορρίψει την πρόταση του Άρη , τόνιζαν δε ότι η συγκεκριμένη μεταγραφή δεν επρόκειτο να ολοκληρωθεί. Στην πραγματικότητα, ο Άρης έχει συμφωνήσει από καιρό με τον Αργεντίνο και ο λόγος της καθυστέρησης ήταν η διευθέτηση των οφειλών του Ερυθρού Αστέρα απέναντι στον παίκτη.

Πλέον το ζήτημα βρίσκεται ένα… βήμα πριν την ολοκλήρωσή του καθώς ο 24χρονος αναμένεται στη Θεσσαλονίκη εντός των επόμενων ωρών ούτως ώστε να επικυρωθεί το «deal». Αυτό γράφουν και στη Σερβία τονίζοντας ότι η ομάδα του Βελιγραδίου θα εισπράξει 1.3 εκατομμύρια ευρώ και θα διατηρήσει ποσοστό μεταπώλησης της τάξεως του 50%. Πάντως, πληροφορίες αναφέρουν ότι το ποσοστό μεταπώλησης είναι 30%.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα