Τα γκολ και οι φάσεις της 3ης αγωνιστικής (vids)

Gazzetta team
Τα γκολ και οι φάσεις της 3ης αγωνιστικής (vids)

bet365

Πολλά τα γκολ στην 3η αγωνιστική της Super League Interwetten. Στα τέσσερα παιχνίδια είχαμε σκορ και μόνο στο Βόλος-ΠΑΟΚ οι δύο ομάδες έμειναν στο μηδέν. Δείτε τα γκολ και τις φάσεις των αναμετρήσεων του διημέρου.

Με τον αγώνα του Αστέρα Τρίπολης με τον Απόλλωνα Σμύρνης να έχει αναβληθεί λόγω της σχετικής άδεια που πήραν οι «κυανόλευκοι» για να μην παίξουν στις τρεις πρώτες αγωνιστικές και αυτό της ΑΕΛ με τον Παναθηναϊκό να διεξάγεται τη Δευτέρα, το Σαββατοκύριακο είδαμε πολλά γκολ στην 3η στροφή της Super League Interwetten.

Από τα πέντε ματς που έγιναν το διήμερο, μόνο στο Βόλος-ΠΑΟΚ δεν είχαμε σκορ με τις δύο ομάδες να μένουν στο μηδέν. Πάμε να δούμε τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις των πέντε αγώνων που διεξήχθησαν το Σαββατοκύριακο.

Βόλος – ΠΑΟΚ 0-0

Ολυμπιακός – Παναιτωλικός 2-0

Άρης – ΠΑΣ Γιάννινα 2-2

ΟΦΗ – Ατρόμητος 2-2

ΑΕΚ – Λαμία 3-0

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα