Άρης: Ενδιαφέρον ομάδας του Κατάρ για τον Φετφατζίδη

Άρης: Ενδιαφέρον ομάδας του Κατάρ για τον Φετφατζίδη

Gazzetta team
Άρης: Ενδιαφέρον ομάδας του Κατάρ για τον Φετφατζίδη

bet365

Ο Γιάννης Φετφατζίδης βρίσκεται και πάλι στα ραντάρ ομάδας από το Κατάρ η οποία εμφανίζεται αποφασισμένη να καταθέσει πρόταση αγοράς του παίκτη στην ΠΑΕ Άρης.

Οι μετοχές του Γιάννη Φετφατζίδη παραμένουν ψηλά και αυτό φαίνεται από το γεγονός ότι ομάδα από το Κατάρ εκδήλωσε ενδιαφέρον για την απόκτησή του και μάλιστα στην ΠΑΕ Άρης ήδη γνωρίζουν το ποσό που σκοπεύει να διαθέσει. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, επίσημη πρόταση δεν έχει φτάσει στα γραφεία της ελληνικής ομάδας, αυτό θα γίνει στην περίπτωση που επιτευχθεί συμφωνία (σε προφορικό επίπεδο) τόσο ανάμεσα στην ομάδα από το Κατάρ και τον Άρη όσο φυσικά και με τη πλευρά του παίκτη.

Εφόσον εξάλλου έρθει επίσημη πρόταση, όλα θα εξαρτηθούν από τη στάση που θα κρατήσει ο ίδιος ο έμπειρος ποδοσφαιριστής ο οποίος και το καλοκαίρι είχε συμφωνήσει με την Αλ Αΐν, μάλιστα ταξίδεψε στα Εμιράτα αλλά η μεταγραφή δεν ολοκληρώθηκε ποτέ. Ο δε Άρης βρίσκεται εν αναμονή της ολοκλήρωσης της μεταγραφής του Ματέο Γκαρσία κι εφόσον το κάνει, στο ενδεχόμενο που η πρόταση για τον Φετφατζίδη είναι αντίστοιχη της Αλ Αΐν, θα ανάψει το πράσινο φως για τη μετακίνηση του παίκτη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα