Ολυμπιακός: Παραμένει μετέωρος ο Καφού

Ολυμπιακός: Παραμένει μετέωρος ο Καφού

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Παραμένει μετέωρος ο Καφού

bet365

Ο Πορτογάλος μέσος δεν έχει αξιοποιήσει τις πρόσφατες ευκαιρίες που του έχει δώσει ο Πέδρο Μαρτίνς και όλα παραμένουν ανοιχτά για το μέλλον του.
Στο Gazzetta από τις αρχές Αυγούστου είχατε διαβάσει για το θέμα του Καφού πως ανεξάρτητα με το τι θα συμβεί με τον Καμαρά στην ομάδα του Ολυμπιακού είχαν διαπιστώσει πως δεν τους... κάνει ο Καφού και ότι ίσως να χρειαστεί να αποχωρήσει και άμεσα.
Ο Πορτογάλος μέσος συνέχισε στην ομάδα, ωστόσο όσες φορές τον επιστράτευσε το Πέδρο Μαρτίνς δεν τον δικαίωσε. Ως εκ τούτου συνεχίζει να είναι πιθανή η αποχώρησή του από το ρόστερ. Ο 27χρονος μέσος πέρυσι είχε μία σεζόν με 21 ματς και 1 γκολ και 1 ασίστ. Στον Ολυμπιακό είχε 11 αγώνες σε Ελλάδα και Ευρώπη με 1 γκολ και 1 ασίστ. Ο Καφού είχε ως χαϊλαϊτ το γκολ του με τον Παναθηναϊκό αλλά σε συνολική προσφορά δεν έχει δώσει τα αναμενόμενα. Στην... εξίσωση της υπόθεσης πρέπει να μπει και το στοιχείο ότι ίσως ο έμπειρος χαφ να θέλει να πάει κάπου που θα έχει παραπάνω χρόνο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα