Ολυμπιακός: Οι ανάγκες του και οι θέσεις που θα ενισχυθεί!

Ολυμπιακός: Οι ανάγκες του και οι θέσεις που θα ενισχυθεί!

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Οι ανάγκες του και οι θέσεις που θα ενισχυθεί!

bet365

Ο Ολυμπιακός έχει ήδη βάλει κάτω τα δεδομένα του και το τι θέλει για τη νέα αγωνιστική περίοδο σχετικά με την ενίσχυση του ρόστερ του. Η περίπτωση αποχώρησης του Καφού.
Σε αυτήν την φάση που βρισκόμαστε ο Ολυμπιακός κινείται κυρίως για παίκτες σε τέσσερις θέσεις. Δεξί μπακ για αντί-Ομάρ με επιλογές όπως του Βραζιλιάνου Ράφαελ της Λιόν.
Για αριστερό μπακ καθώς θα πουληθεί ο Τσιμίκας με τον Περουβιανό Τράουκο να προβάρει τα ερυθρόλευκα. Για κεντρικό χαφ ανεξάρτητα από την επικείμενη πώληση του Καμαρά διότι στην ομάδα έχουν διαπιστώσει πως δεν τους... κάνει ο Καφού και ότι ίσως να χρειαστεί να αποχωρήσει και άμεσα.
Φυσικά για εξτρέμ, όπου μπορεί να είναι η πλέον... βαρβάτη μεταγραφή των Πειραιωτών φέτος. Άσχετα με την υπόθεση Γκραντέλ ο Ολυμπιακός αναζητά έναν νέο... Ποντένσε! Έναν ακραίο πολύ υψηλού επιπέδου. Όσο για την θέση του φορ μόνο εφόσον δεν υπάρξει συμφωνία για τον Χασάν θα γίνει κίνηση για άλλον στράικερ. Για αντί-Αλέν έχει αποκτηθεί ο Κρίστινσον ενώ για να αποκτηθεί άλλος κίπερ θα πρέπει να φύγει ο Σα, κάτι δύσκολο με τον τραυματισμό του. Υπάρχει πάντως το ενδεχόμενο ο Μαρτίνς να ζητήσει βασικό πορτιερε για τα πρώτα ευρωπαϊκά ματς με τον Σουμπασιτς να παραμένει σε πρώτο πλάνο.
Προφανώς και στην περίπτωση οριστικής αποχώρησης του Ρούμπεν Σεμέδο θα αποκτηθεί βασικός στόπερ (υπάρχουν λύσεις από Γαλλία αλλά και η περίπτωση του Παπασταθόπουλου). Εκτιμάται πάντως γενικότερα πως εντός της προσεχούς εβδομάδας θα προκύψουν εξελίξεις και για πωλήσεις / αποχωρήσεις (τα φαβορί για μεγάλες πωλήσεις παραμένουν οι Καμαρά, Τσιμίκας και Σεμέδο) αλλά και για νέες προσθήκες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα