Άρης: Στον Βόλο ο Μάντζιος για να δει από κοντά τη νέα ομάδα του

Άρης: Στον Βόλο ο Μάντζιος για να δει από κοντά τη νέα ομάδα του

Βασίλης Βλαχόπουλος
Άρης: Στον Βόλο ο Μάντζιος για να δει από κοντά τη νέα ομάδα του

bet365

Ο Άκης Μάντζιος ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του Άρη και μάλιστα αύριο (20/9) θα είναι στον Βόλο για να παρακολουθήσει από κοντά τη νέα ομάδα του.

Η συμφωνία του Θόδωρου Καρυπίδη με τον 51χρονο τεχνικό επιτεύχθηκε λίγες ώρες μετά το διαζύγιο με τον Μίκαελ Ένινγκ. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης πήρε την ευθύνη της απόφασης για τον διάδοχο του Γερμανού προπονητή, καθόλου τυχαία εξάλλου προχώρησε και σε προσωπική δήλωση στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας. Η συμφωνία προβλέπει συνεργασία μέχρι το τέλος της σεζόν με την προοπτική επέκτασής της για έναν ακόμη χρόνο στο ενδεχόμενο που οι «κίτρινοι» πετύχουν τους στόχους του.

Ο Άκης Μάντζιος ήδη έπιασε δουλειά, από χθες (18/9) παρακολουθεί αγώνες του Άρη αν και ήδη έχει σχηματίσει εικόνα μέσα από τα φιλικά παιχνίδια αλλά και τα δύο επίσημα απέναντι σε Λαμία και Κόλος Κοβαλίβκα, ενώ αύριο (20/9) θα είναι στο Πανθεσσαλικό Στάδιο και θα δει από κοντά τη νέα ομάδα του. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει να εγκατασταθεί στη Θεσσαλονίκη τη Δευτέρα (21/9) όπου θα έχει μια πρώτη γνωριμία με τους παίκτες του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα