Καρυπίδης: «Είμαι εδώ για όλους όσους νιώθουν και είναι ΑΡΗΣ»

Καρυπίδης: «Είμαι εδώ για όλους όσους νιώθουν και είναι ΑΡΗΣ»

Gazzetta team
Καρυπίδης: «Είμαι εδώ για όλους όσους νιώθουν και είναι ΑΡΗΣ»

bet365

Με δήλωσή του στη επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ Άρης ο Θόδωρος Καρυπίδης αναφέρθηκε σε άθραυστους δεσμούς δηλώνοντας ότι είναι «παρών» σ’ αυτήν την δύσκολη περίοδο που διανύει η ομάδα έπειτα από τον αποκλεισμό στο Europa League.

Γράφεις ιστορία με ακόμα περισσότερες ενισχυμένες αποδόσεις! (21+)

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Άρης τόνισε στη δήλωσή του ότι… «η χθεσινή εξέλιξη αποτέλεσε μια μελανή σελίδα στην ιστορία της ομάδας μας. Πλήγωσε πρωτίστως εμένα και μαζί όλη την δυνατή και ενωμένη, σαν γροθιά, οικογένεια του ΑΡΗ» και συμπλήρωσε αναφερόμενος στην επόμενη μέρα.

«Σας έχω αποδείξει ότι είμαι διατεθειμένος να στηρίξω την οικογένειά μας μέχρι τέλους. Η σχέση εμπιστοσύνης που έχουμε μεταξύ μας είναι δεδομένη και οι δεσμοί μεταξύ μας άθραυστοι. Αυτό θα πράξω και τώρα. Δεν επιτρέπω σε τίποτα και κανέναν να πληγώσει την υπερηφάνεια μας και να σταθεί εμπόδιο στο όραμά μας!

Είμαι εδώ. Για εμάς, για εσάς, για όλους όσους νιώθουν και είναι ΑΡΗΣ».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα