Άρης: Επαφή Καρυπίδη-Μάντζιου και απομένει μόνο η ανακοίνωση

Άρης: Επαφή Καρυπίδη-Μάντζιου και απομένει μόνο η ανακοίνωση

Βασίλης Βλαχόπουλος
Άρης: Επαφή Καρυπίδη-Μάντζιου και απομένει μόνο η ανακοίνωση

bet365

Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, ο Άκης Μάντζιος θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Άρη και προς αυτήν την κατεύθυνση έγινε η σημερινή (18/9) επαφή με τον Θόδωρο Καρυπίδη.

Η επιλογή στο πρόσωπο του Άκη Μάντζιου φάνηκε από νωρίς, ανήκει στον πρόεδρο της ΠΑΕ Άρης, Θόδωρο Καρυπίδη, ο οποίος μάλιστα κινήθηκε με απώτερο σκοπό της άμεσης πρόσληψής του στην τεχνική ηγεσία. Κάθε άλλο παρά τυχαίο ήταν εξάλλου το γεγονός ότι το όνομα του έμπειρου τεχνικού μονοπώλησε στη χθεσινή (17/9) συζήτηση μεταξύ του κ. Καρυπίδη με τον ποδοσφαιρικό διευθυντή της ΠΑΕ Άρης, Άγγελο Χαριστέα. Αρχικά συμφωνήθηκε η απομάκρυνση του Μίκαελ Ένινγκ από την τεχνική ηγεσία της ομάδας και στη συνέχεια ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Άρης εξέφρασε την πρόθεση πρόσληψης του Άκη Μάντζιου.

Σήμερα (18/9), Καρυπίδης-Μάντζιος είχαν ευρεία συζήτηση για την ομάδα, μίλησαν για τις αδυναμίες που παρουσιάζει και ουσιαστικά ο πρώτος θέλησε να μάθει τις σκέψεις του 51χρονου τεχνικού για τον τρόπο επίλυσης των αγωνιστικών προβλημάτων. Επί της ουσίας, αυτό που απομένει είναι να επισημοποιηθεί η πρόσληψη του Άκη Μάντζιου στην τεχνική ηγεσία καθώς είναι πολύ ξεκάθαρο πλέον ότι αυτός είναι ο εκλεκτός του Θόδωρου Καρυπίδη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα