Παναθηναϊκός: Ο Αντονίτο έρχεται για να χτυπήσει την πόρτα της ενδεκάδας!

Παναθηναϊκός: Ο Αντονίτο έρχεται για να χτυπήσει την πόρτα της ενδεκάδας!

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός: Ο Αντονίτο έρχεται για να χτυπήσει την πόρτα της ενδεκάδας!

bet365

Η μεταγραφή του 33χρονου μπακ που θα ολοκληρωθεί την ερχόμενη εβδομάδα, μόνο συμπληρωματική για το δεξί άκρο της άμυνας του Παναθηναϊκού δεν είναι, καθώς ο Ισπανός άσος αποκτήθηκε για να υπάρχει σοβαρός ανταγωνισμός.

Μετά την απόκτηση του Φακούντο Σάντσες, υπήρχε η εντύπωση πως ο Παναθηναϊκός θα αποκτήσει ένα δεξί μπακ ακόμη, για να κλείσει την τρύπα στο ρόστερ και να έχει μια εναλλακτική σε περίπτωση που δεν είναι διαθέσιμος ο Αργεντινός μπακ. Ο Τσάβι Ρόκα και ο Ντάνι Πογιάτος έδωσαν την ευκαιρία στον νεαρό Διονύση Σαμαρά να κερδίσει αυτή την θέση κατά την διάρκεια της προετοιμασίας στο Κορωπί, έκριναν πως ο μικρός δεν ανταποκρίθηκε και στην συνέχεια προχώρησαν στην μεταγραφή του Αντονίτο, την περίπτωση του οποίου αποκάλυψε το gazzetta.gr!

To βιογραφικό, οι παραστάσεις και η εμπειρία του 33χρονου Ισπανού αλλά και όσα έχει συζητήσει με τον Τσάβι Ρόκα, δείχνουν με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο, πως ο Παναθηναϊκός δεν ήθελε απλά να καλύψει το κενό αλλά να βάλει υψηλό ανταγωνισμό για την ενδεκάδα ανάμεσα στον Σάντσες και τον Αντονίτο. Δύο έμπειρους μπακ...

Ο Ισπανός ακραίος οπισθοφύλακας είχε προτάσεις από την Λεγανές, την Μάλαγα και άλλες ομάδες της Segunda Division, οι οποίες του προσέφεραν βασικό ρόλο στα πλάνα τους. Ο Αντονίτο, του οποίου η σύζυγος είναι έγκυος, δεν θα έφευγε από την πατρίδα του για να έρθει στην Ελλάδα, ώστε να είναι αναπληρωματικός. Κάτι που ξεκαθάρισε από την πρώτη στιγμή στον Τσάβι Ρόκα, ο οποίος από την πλευρά του ήταν ξεκάθαρος, τονίζοντας πως δεν υπάρχουν... καπαρωμένες θέσεις για το αρχικό σχήμα και την φανέλα βασικού την κερδίζει όποιος είναι καλύτερος στην προπόνηση.

Ο Αντονίτο βλέπει τον Παναθηναϊκό ως μια σημαντική ευκαιρία να παίξει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις έστω και στα 33 του ενώ η μέχρι τώρα εικόνα του Σάντσες, μόνο απαγορευτική δεν είναι για τον πρώην άσο της Βαγιαδολίδ.

Ο Ίβηρας ποδοσφαριστής, όπως είχαμε αναφέρει έσπασε το συμβόλαιό του με τον ισπανικό σύλλογο, αποχαιρέτισε τους συμπαίκτες του και αναμένεται τις επόμενες ημέρες στην Αθήνα για τα ιατρικά και τις υπογραφές.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα