Επιμένει ισπανικά ο Παναθηναϊκός, ψηλά στη λίστα Τεχέρο και Αντονίτο!

Επιμένει ισπανικά ο Παναθηναϊκός, ψηλά στη λίστα Τεχέρο και Αντονίτο!

Νίκος Αθανασίου
Επιμένει ισπανικά ο Παναθηναϊκός, ψηλά στη λίστα Τεχέρο και Αντονίτο!

bet365

Ο Παναθηναϊκός έχει ξεχωρίσει Ισπανό δεξί μπακ από ομάδα της La Liga και σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr έχει κοιτάξει τις περιπτώσεις των Τεχέρο, Αντονίτο και ακόμη ενός ποδοσφαιριστή. Τι ισχύει με Λύρατζη.

Αστέρας Τρ. - Παναθηναϊκός. Δεκάδες επιλογές και στοιχήματα για σκόρερ, κάρτες, κόρνερ και λεπτό πρώτου γκολ. |21+

Ο Παναθηναϊκός έχει φορτσάρει για την απόκτηση δεξιοπόδαρου μπακ για να καλύψει το κενό που υπάρχει στην θέση, καθώς ο μόνος διαθέσιμος είναι ο Φακούντο Σάντσες μετά και την αποδέσμευση του νεαρού Διονύση Σαμαρά.

Όπως έχουμε αναφέρει, μία από τις περιπτώσεις που απασχολούν το Τριφύλλι είναι αυτή του Λευτέρη Λύρατζη του ΠΑΟΚ. Αυτή την στιγμή οι επαφές για την φόρμουλα απόκτησης του παίκτη έχουν… παγώσει, ωστόσο, το θέμα παραμένει ανοιχτό. Aκόμη και αν η θέση κλείσει άμεσα, δεν αποκλείεται αν μείνει ελεύθερος ο παίκτης, ο Παναθηναϊκός να τον αποκτήσει και να τον παραχωρήσει δανεικό.

Από κει και πέρα, φαίνεται πως το Τριφύλλι έχει προχωρήσει αρκετά την περίπτωση ενός δεξιοπόδαρου μπακ από την La Liga. Μετά τον Χουάνκαρ, ο Παναθηναϊκός κινείται για την απόκτηση ακόμη ενός Ισπανού ποδοσφαιριστή ενώ έχει ήδη στο έμχυχο δυναμικό του, τους Ίβηρες: Βέλεθ, Χουάνκαρ, Αϊτόρ, Καρλίτος και τους ισπανόφωνους Σάντσες και Βιγιαφάνιες.

Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr, ο Ρόκα εκτός του Λύρατζη, έχει ξεχωρίσει και δουλέψει τρεις περιπτώσεις από την πατρίδα του.

Η πρώτη, την οποία γνωρίζει στον απόλυτο βαθμό και ο Ντάνι Πογιάτος από την κοινή τους συνύπαρξη στην ακαδημία της Ρεάλ, είναι ο 24χρονος Αλβάρο Τεχέρο της Έιμπαρ, η οποία ψάχνει ομάδα για να τον παραχωρήσει, καθώς κινείται στο μεταγραφικό παζάρι για την απόκτηση βασικού δεξιού μπακ. Ο Τερέχο αναδείχθηκε μέσα από την Καστίγια, έπαιξε δανεικός την σεζόν 2018-2019 στην Αλμπαθέτε και πέρυσι αποκτήθηκε από την Έιμπαρ, όπου κατέγραψε 16 συμμετοχές στη La Liga.

Η δεύτερη περίπτωση αφορά τον πιο έμπειρο και… μπαρουτοκαπνισμένο, Αντονίτο. Μιλάμε για τον 33χρονο μπακ της Βαγιαδολίδ, ο οποίος βρίσκεται στην λίστα με τους παίκτες υπό παραχώρηση. Ο Αντονίτο είχε γεμάτες συμμετοχές στην Segunda(Αλμπαθέτε, Κόρντομπα) και την τελευταία διετία στην La Liga με την Βαγιαδολίδ.

Υπάρχει και τρίτος ποδοσφαιριστής, το όνομα του οποίου παραμένει άγνωστο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα