Ατρόμητος: Όλα ανοιχτά με Μπουσουλάτζιτς

Ατρόμητος: Όλα ανοιχτά με Μπουσουλάτζιτς

Νίκος Μαρούδας
Ατρόμητος: Όλα ανοιχτά με Μπουσουλάτζιτς

bet365

Η παρεξήγηση ανάμεσα σε Νταμίρ Κάναντι και Αζέρους Μπουσουλάτζιτς δεν λύθηκε, ο ποδοσφαιριστής έμεινε εκ νέου εκτός αποστολής και πλέον όλα είναι πιθανά! Νέα προσπάθεια εκτόνωσης μετά τον ΠΑΟΚ.

Εκτός αποστολής για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι έμεινε ο Αζέρ Μπουσουλάτζιτς μιας και η παρεξήγηση που είχε με τον Νταμίρ Κάναντι μετά το φιλικό με τον Ολυμπιακό δεν λύθηκε. Οι δυο πλευρές είχαν συζήτηση μέσα στην εβδομάδα με σκοπό να λυθεί η παρεξήγηση αλλά διαφώνησαν και πάλι με αποτέλεσμα ο Βόσνιος να κοπεί εκ νέου.

Πλέον όλα είναι ανοιχτά για το μέλλον του ποδοσφαιριστή και κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει ακόμα και μια πρόωρη αποχώρησή του. Ωστόσο, τόσο ο Γιάννης Αγγελόπουλος, όσο και ο Γιώργος Σπανος είναι αποφασισμένοι να προσπαθήσουν εκ νέου μετά το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ ώστε να λυθεί η παρεξήγηση που υπάρχει ανάμεσα στις δυο πλευρές.

Πάντως, φαίνεται πως και ο Κάναντι, αλλά και ο Μπουσουλάτζιτς είναι αποφασισμένοι να μη κάνουν πίσω καθώς θεωρούν ο καθένας από την πλευρά του πως έχουν δίκιο! Επομένως η παρεξήγηση αυτή μπορεί να λυθεί πιο εύκολα με την βοήθεια της διοίκησης που γνωρίζει πολύ καλά πως και τα δύο αυτά πρόσωπα είναι το καθένα για τον δικό του λόγο σημαντικά για την ομάδα!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα