Ατρόμητος: Ξανά χωρίς Βέλλιο και Μπουσούλατζιτς

Gazzetta team
Ατρόμητος: Ξανά χωρίς Βέλλιο και Μπουσούλατζιτς

bet365

​Για τη Θεσσαλονίκη αναχώρησε ο Ατρόμητος, με τον Νταμίρ Κάναντι να μετράει διάφορες απουσίες ενόψει της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ.

Από την αποστολή έμειναν ξανά εκτός οι Βέλλιος και Μπουσούλατζιτς, ενώ επίσης δεν υπολογίζονται ο ανέτοιμος Γκαλβάο, ο τιμωρημένος Ρισβάνης και ο Θεοδωράκης.

Οι παίκτες του Ατρόμητου πραγματοποίησαν πρωινή προπόνηση την Πέμπτη και μετά το τέλος αυτής ο Κάναντι ανακοίνωσε τους 20 παίκτες που απαρτίζουν την αποστολή.

Σε αυτήν βρίσκονται οι: Μανδάς, Γιαννιώτης, Γκάλο, Γούτας, Τομάσεβιτς, Κιβρακίδης, Ούμπιδες, Οικονομίδης, Ραμπέγιο, Γιακουμάκης, Σάλομον, Μουνίθ, Νταβιώτης, Αγκάγιεφ, Μανούσος, Κωτσόπουλος, Νάτσος, Χαρίσης, Ενσικουλού και Στρούγγης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα