Άρης: Στο τραπέζι η επέκταση συμβολαίου στον Λούκας Σάσα

Άρης: Στο τραπέζι η επέκταση συμβολαίου στον Λούκας Σάσα

Βασίλης Βλαχόπουλος
Άρης: Στο τραπέζι η επέκταση συμβολαίου στον Λούκας Σάσα
Στην αυριανή (17/9) συνάντηση των ανθρώπων του Άρη με τον ατζέντη του Λούκας Σάσα θα τεθεί το ζήτημα επέκτασης του συμβολαίου του Βραζιλιάνου μέσου.

Η επέκταση του συμβολαίου του Λούκας Σάσα συμπεριλαμβάνεται στις προτεραιότητες του Άρη και στη αυριανή (17/9) συνάντηση με τον ατζέντη του παίκτη, Λέο Κορνασίνι, θα διαπιστωθεί αν υπάρχουν και οι οικονομικές προϋποθέσεις. Το συμβόλαιο του παίκτη λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι, ο Άρης θα προτείνει την επέκτασή του για τουλάχιστον έναν χρόνο ακόμη και ουσιαστικά ποντάρει στο «θέλω» του παίκτη. Βέβαια, όλα θα κριθούν αναλόγως των οικονομικών προϋποθέσεων που θα θέσει ο ατζέντης του Λούκας Σάσα, αν δηλαδή θα πλησιάζουν τις προθέσεων των «κίτρινων».

Σε κάθε περίπτωση, η πρώτη ουσιαστική συζήτηση μεταξύ των δύο πλευρών θα δείξει και την κατεύθυνση που θα πάρει η όλη ιστορία. Το βέβαιο είναι επίσης ότι ο Άρης θέλει να «τελειώσει» τόσο με το ζήτημα του Λούκας Σάσα όσο και με αυτό του Γιάννη Φετφατζίδη το συντομότερο δυνατό. Θυμίζουμε ότι και το συμβόλαιο του «Φέτφα» λήγει τον Ιούνιο του 2021 και ο Άρης ήδη έχει εκφράσει την πρόθεση επέκτασής της.

SUPERLEAGUE NEWS FEED