Ο Άρης θέλει την επέκταση των συμβολαίων των Σάσα, Φετφατζίδη

Ο Άρης θέλει την επέκταση των συμβολαίων των Σάσα, Φετφατζίδη

Ο Άρης θέλει την επέκταση των συμβολαίων των Σάσα, Φετφατζίδη

bet365

Η πρώτη κουβέντα μεταξύ του Άρη με τους Λούκας Σάσα, Γιάννη Φετφατζίδη για την επέκταση των συμβολαίων τους έγινε στο περιθώριο της συζήτησης για τις μειώσεις…

Βασική προτεραιότητα του Άρη είναι οι ανανεώσεις συμβολαίων ποδοσφαιριστών οι οποίοι βρίσκονται στο πλάνο του Μίκαελ Ένινγκ για την επόμενη χρονιά. Προς αυτήν την κατεύθυνση, κατατέθηκαν νέες προτάσεις στους Μπρούνο Γκάμα, Χαβιέρ Ματίγια, Ντάνι Λάρσον και Μιχάι Κόρχουτ. Τουλάχιστον για τους τρεις πρώτους, στον Άρη νιώθουν αισιόδοξοι για την τελική έκβαση των υποθέσεων. Σε καθεστώς προτεραιότητας μπήκαν όμως και δύο επεκτάσεις συμβολαίων. Λούκας Σάσα και Γιάννης Φετφατζίδης έχουν συμβόλαια έως το καλοκαίρι του 2021 και ήδη εκφράστηκε η επιθυμία της ομάδας για την επέκτασή τους για τουλάχιστον έναν ακόμη χρόνο. Επίσημη πρόταση δεν κατατέθηκε, αυτό προβλέπεται να γίνει στο άμεσο διάστημα.

Στην πραγματικότητα, οι άνθρωποι του Άρη θέλουν να κάνουν κάτι το οποίο δεν έγινε το περσινό καλοκαίρι. Τότε δεν μπήκαν σε διαδικασία συζητήσεων με τους παίκτες του βασικού κορμού των οποίων τα συμβόλαια λήγουν σε λίγες εβδομάδες. Οι πρώτες επαφές έγιναν το φθινόπωρο, τότε διαπιστώθηκε σημαντική οικονομική διαφορά και οι συζητήσεις που ακολούθησαν πραγματοποιήθηκαν υπό την πίεση του χρόνου και υπό τον περιορισμό των δυνατοτήτων του Άρη λόγω της ποινής απαγόρευσης μεταγραφών.

Πλέον είναι απόφαση των Θόδωρου Καρυπίδη-Άγγελου Χαριστέα και Μίκαελ Ένινγκ να εφαρμόσει η ομάδα διαφορετική πολιτική. Στο πλαίσιο αυτής, η πρώτη συζήτηση με τους Λούκας Σάσα, Γιάννη Φετφατζίδη έγινε στο περιθώριο των επαφών για τις μειώσεις των συμβολαίων τους λόγω των οικονομικών συνεπειών που έφερε η πανδημία. Είναι πολύ νωρίς για να εκτιμήσει κανείς την κατάσταση ή να μπει σε διαδικασία πρόβλεψης για το αν θα επιτευχθεί συμφωνία επέκτασης των συμβολαίων. Ουσιαστικό συμπέρασμα θα αναδειχθεί όταν θα… πέσουν στο τραπέζι τα νούμερα. Το βέβαιο είναι ότι ο Άρης δείχνει τις προθέσεις του ανεξαρτήτως του ενδιαφέροντος που έχει εισπράξει (επισήμως για τον Φετφατζίδη και ανεπισήμως για τον Βραζιλιάνο μέσο) από άλλες ομάδες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα