Record: «Πιο κοντά στην Μπενφίκα ο Σεμέδο»

Record: «Πιο κοντά στην Μπενφίκα ο Σεμέδο»

Gazzetta team
Record: «Πιο κοντά στην Μπενφίκα ο Σεμέδο»

bet365

Ολο και πιο κοντά στην Μπενφίκα, φέρεται πως είναι ο Ρούμπεν Σεμέδο, σύμφωνα με πορτογαλικό ΜΜΕ.

Νέο δημοσίευμα από την Πορτογαλία, αυτή τη φορά από την Record, αναφέρει ότι οι διαπραγματεύσεις μεταξύ Ολυμπιακού και Μπενφίκα, για τον Ρούμπεν Σεμέδο βρίσκονται σε καλό δρόμο. Μάλιστα, το εν λόγω δημοσίευμα τονίζει ότι την Δευτέρα (14/09) υπήρξαν νέες επαφές για την υπόθεση του και ενδέχεται το προσεχές διάστημα να μπει στο αεροπλάνο και να ταξιδέψει στην Πορτογαλία για λογαριασμό των «Αετών».

«Εξελίξεις για τον Σεμέδο. Πιο κοντά στην Μπενφίκα ο Πορτογάλος αμυντικός. Σύμφωνα με την Record, οι επαφές ανάμεσα στις δύο ομάδες προχώρησαν αρκετά χθες (14/09) και η συμφωνία είναι κοντά. Ο Πέδρο Μαρτίνς ήδη είχε αρχίσει να συμβιβάζεται πως θα χάσει τον κεντρικό του αμυντικό» αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα