Δεν υπάρχει «σωτηρία»: 2/2 ανακοινώσεις με το καλημέρα!

Γιάννης Σερέτης Γιάννης Σερέτης
Δεν υπάρχει «σωτηρία»: 2/2 ανακοινώσεις με το καλημέρα!

bet365

Ο Γιάννης Σερέτης κάνει την περίληψη των δύο πρώτων αγώνων της Superleague Interwetten και είναι αταλάντευτα απαισιόδοξος ως προς την ατμόσφαιρα περί διαιτησίας που θα επικρατήσει και εφέτος...

Ανακοίνωση (για σοβαρούς λόγους, δηλαδή ένα λανθασμένα ακυρωθέν γκολ και ένα πλήρως αμφισβητούμενο πέναλτι) η Λαμία μετά την ήττα από τον Αρη. Ανακοίνωση (για ασήμαντη αφορμή και με τελική δήλωση Κούγια με συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ για τη "δίκαιη νίκη" του...) και η ΑΕΛ (στο ημίχρονo του ματς με τον ΠΑΟΚ). Σκεφθείτε τι μέλλει γενέσθαι... Ποιος Κλάτενμπεργκ; Ο,τι κι αν κάνει ο Αγγλος, ο οποίος φαίνεται πολύ πιο θαρραλέος στο δημόσιο λόγο του συγκριτικά με τον Μέλο Περέιρα που προτιμούσε την οδό της σιωπής απέναντι στις κατά διαστήματα επιθέσεις, τίποτα δεν πρόκειται να αλλάξει!

Ειδικά σε ματς στα οποία σφυρίζουν Έλληνες διαιτητές, όσα πρόστιμα κι αν μπουν, θα συνεχίζονται οι ανακοινώσεις και οι διαμαρτυρίες από τις ομάδες που δικαίως (όπως η Λαμία χθες, αν και οι παίκτες και ο κόουτς Πετράκης δεν θέλησαν να αναπαράγουν την τοξικότητα) ή αδίκως (όπως η ΑΕΛ που διαμαρτυρήθηκε για μια κίτρινη κάρτα που δεν δόθηκε στον Πέλκα), η κατάσταση δεν πρόκειται να διαφοροποιηθεί. Είτε επειδή όλοι είναι καχύποπτοι απέναντι σε όλους (ακόμα και σε περιπτώσεις που είχαν σφυρίξει ξένοι διαιτητές πέρυσι το είχαμε δει αυτό...), είτε επειδή θεωρούν ότι με τις «φωνές» θα επηρεάσουν τον επικεφαλής της ΚΕΔ ως προς τους ορισμούς και τους διαιτητές / VARs ως προς τα μελλοντικά σφυρίγματά τους.

ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΒΑΘΜΩΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Μόνη λύση ίσως είναι η ποινή αφαίρεσης βαθμών σε συγκεκριμένο αριθμό/όριο επίσημων ανακοινώσεων εναντίον των διαιτητών. Τα πρόστιμα δεν τους αγγίζουν. Σε διαφορετική περίπτωση και δεδομένου ότι ο ένας επηρεάζει τον άλλο και ότι σε τελική ανάλυση αυτοί που δεν “φωνάζουν” έχουν και την γκρίνια των οπαδών τους για την “αδύναμη διοίκηση που δεν μπορεί να προστατεύσει την ομάδα”, το πρωτάθλημα θα γίνει πάλι μπάχαλο και το δηλητήριο θα διαχέεται όλο και περισσότερο από αγωνιστική σε αγωνιστική. Περισσότερο μάλιστα από πέρυσι! Οχι μόνο διότι λόγω κορονοϊού και Κλάτενμπεργκ θα έρχονται λιγότεροι ξένοι διαιτητές συγκριτικά με την περυσινή σεζόν, αλλά και διότι είναι πολύ αμφίβολος αν ο Παναθηναϊκός και κάποιες άλλες... ήσυχες ομάδες θα είναι τόσο... “αθόρυβες” όσο τα προηγούμενα δύο χρόνια...

Κατά τα λοιπά, βέβαια, είδαμε και αληθινές ποδοσφαιρικές ομορφιές...

  • Οπως η καταπληκτική κάθετη πάσα του Μπρούνο Γκάμα στο τρίτο γκολ του Αρη (Μπερτόγλιο).

  • Οπως το θαυμάσιο γκολ του killer Tζόλη που συνεχίζει ασταμάτητος να πυροβολεί και να βάζει τα γυαλιά σε πολύ πιο έμπειρους φορ τουλάχιστον στον τομέα της ευστοχίας.

  • Οπως το σούπερ 4-4-2 του Πετράκη στο πρώτο ημίχρονο του “Κλεάνθης Βικελίδης” όταν η Λαμία θα μπορούσε να είχε προηγηθεί 0-3 και όχι μόνο 0-1.

  • Οπως τον δαιμόνιο Άντρια Ζίφκοβιτς του ΠΑΟΚ που πρόλαβε σε 15 λεπτά να καταθέσει δείγματα του ταλέντου του και να πρωταγωνιστήσει σε τρεις φάσεις.

  • Οπως τον Ούγγρο Νάγκι της ΑΕΛ, o οποίος νικήθηκε μόνο μία φορά και έδειξε στοιχεία γκολκίπερ που μπορεί να διακριθεί στους κορυφαίους της σεζόν.

Aς κρατήσουμε επίσης στο μυαλό μας ότι...

  • Ο Αρης, με τρεις νέους παίκτες στην αμυντική τετράδα του, πρέπει να προσέξει πολύ και χρειάζεται αρκετό χρόνο για να βρει χημεία. Φτηνά τη γλίτωσε χθες και το 4-3-3 του Ένινγκ δεν φάνηκε να του ταιριάζει ...

  • Η Λαμία, αν συνεχίσει με 4-4-2, θα δέχεται πολύ πιο εύκολα γκολ συγκριτικά με πέρυσι και θα πρέπει να είναι εύστοχη για να παίρνει αποτελέσματα. Εχει πολλούς έμπειρους παίκτες, κράτησε τον κορμό της, αλλά θα πρέπει να φρεσκάρει την ενδεκάδα της καλύτερα στο β΄ μέρος...

  • Το 3-4-2-1 του Φερέιρα μπορεί να είναι αποδοτικό εναντίον καλύτερων αντιπάλων μόνο αν όλοι οι μεσοεπιθετικοί του... τρέχουν σαν σκυλιά. Θα βρει αρκετές δυσκολίες εναντίον ομάδων με πολύ δυνατές πτέρυγες...

  • Η ΑΕΛ έχει "σκληρή" ταυτότητα από την περυσινή περίοδο, σωστά διατήρησε στον πάγκο τον προπονητή της (Μιχάλης Γρηγορίου), αλλά πολλά θα εξαρτηθούν από την παραγωγικότητά της και τον Ντουρμισάι. Γκολ δεν θα δέχεται εύκολα σε κανένα ματς.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Γιάννης Σερέτης
Γιάννης Σερέτης

Τυχερός που πρόλαβε τα 80's πιτσιρίκι, τα 90's έφηβος, τα 00's ως επαγγελματίας. Παιδιόθεν λάτρης των στατιστικών και της μπάλας παντός χρώματος.
Κυρίως της παλιάς... ασπρόμαυρης, αν και στο κλειστό του ΓΣΠ έχει περάσει δεκάδες απογεύματα. Σχεδόν πάντα “αντιρρησίας”, σχεδόν πάντα αισιόδοξος, σχεδόν πάντα ξεροκέφαλος: είναι αφόρητοι αυτοί οι Ταύροι...