Εγιναν τα αποκαλυπτήρια της νέας φανέλας της ΑΕΚ (pics & vid)

Εγιναν τα αποκαλυπτήρια της νέας φανέλας της ΑΕΚ (pics & vid)

Κώστας Τόπας
Εγιναν τα αποκαλυπτήρια της νέας φανέλας της ΑΕΚ (pics & vid)

bet365

Με ένα τρομερό βίντεο, η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ, ανακοίνωσε τη νέα φανέλα που θα φοράνε οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, τη νέα σεζόν.

Από τις 11:00, η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ, έδειχνε μικρά κομμάτια της φανέλας και λίγη ώρα αργότερα έγιναν τα επίσημα αποκαλυπτήρια! Οπως φαίνεται κι από το παρακάτω βίντεο, η εντός έδρας φανέλα θα είναι διαφορετική από τις υπόλοιπες που έχουμε συνηθίσει στο παρελθόν, καθώς είναι μισή κίτρινη και μισή μαύρη ενώ υπάρχει και γιακάς.

Οσον αφορά την δεύτερη εμφάνιση της Ένωσης, αυτή είναι μαύρη με λεπτές άσπρες βούλες στο κέντρο της φανέλας και με κίτρινες λεπτομέρειες στα μανίκια

Μάλιστα, η ΑΕΚ αναμένεται να αγωνιστεί με την νέα της φανέλα στον τελικό του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό το Σάββατο στον Βόλο.

Όπως αναφέρει η ΠΑΕ:

Αποκαλυπτήρια για την πρώτη και τη δεύτερη φανέλα της ΑΕΚ, για τη σεζόν 2020-21! Στην τρίτη χρονιά της συνεργασίας μας με την αμερικανική εταιρία Capelli Sport, προχωράμε σε σημαντική αλλαγή στο… look και των τριών εμφανίσεων της ομάδας, με τις δύο πρώτες να παρουσιάζονται σήμερα και τα αποκαλυπτήρια της τρίτης να ακολουθούν στο άμεσο μέλλον.

Οι εμφανίσεις είναι αποκλειστικά σχεδιασμένες από την Capelli Sport για την ΠΑΕ ΑΕΚ, σύμφωνα με τις ιδιαίτερες απαιτήσεις, την αισθητική και τις ανάγκες της ομάδας μας. Πρόκειται για φανέλες υψηλών ποιοτικών στάνταρ, με τεχνολογία CS-COOL για αυξημένη κυκλοφορία αέρα, διατήρηση χαμηλής θερμοκρασίας και απορρόφηση υγρασίας.

50% black – 50% yellow!

Έπειτα από αρκετά χρόνια η ΑΕΚ αφήνει το μοτίβο με τις ρίγες στην πρώτη της εμφάνιση, με τα παραδοσιακά μας χρώματα, το κίτρινο και το μαύρο χρώμα αυτή τη φορά να μοιράζονται ίση επιφάνεια στη φανέλα! 50% black – 50% yellow, 100% ΑΕΚ!

Μαύρη είναι η δεξιά πλευρά της φανέλας, στην οποία υπάρχει και το σήμα της Capelli Sport, ενώ κίτρινη είναι η αριστερή, στην οποία δεσπόζει το έμβλημα της ΑΕΚ. Αντίθετα, κίτρινο με μαύρες λεπτομέρειες είναι το δεξιό μανίκι και μαύρο με κίτρινες λεπτομέρειες το αριστερό.

Μαύρη με γκρι λεπτομέρειες

Η δεύτερη εμφάνιση της ομάδας μας είναι και φέτος μαύρη. Στα μανίκια και στον γιακά υπάρχουν κίτρινες λεπτομέρειες, ενώ η σημαντική διαφορά σε σχέση με πέρσι είναι ότι στο εμπρός μέρος υπάρχουν γκρι «σκιές» σε τεχνοτροπία half tone, οι οποίες σχηματίζουν οριζόντιες ρίγες.

Στη διάθεση των φιλάθλων

Η πρώτη και η δεύτερη εμφάνιση της ΑΕΚ για τη σεζόν 2020-21 θα είναι άμεσα διαθέσιμες σε ανδρικά και παιδικά μεγέθη, με λιανικές τιμές πώλησης € 49,90 και € 47,90 αντίστοιχα, από τα καταστήματα της ομάδας μας στο ισόγειο των κεντρικών γραφείων της ΠΑΕ ΑΕΚ (Ολύμπου & Πάτμου, Μαρούσι) και το ΑΕΚ Concept Store στη Νέα Φιλαδέλφεια (Λεωφ. Δεκελείας 140), από επιλεγμένο δίκτυο συνεργατών και φυσικά από το AEK FC E-SHOP (πατήστε ΕΔΩ).

AEK FC 2020-21 home and away shirts! Οι εμφανίσεις της Capelli Sport που θα φορέσει η ΑΕΚ την αγωνιστική περίοδο...

Δημοσιεύτηκε από AEK FC / ΠΑΕ ΑΕΚ στις Πέμπτη, 10 Σεπτεμβρίου 2020

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα