ΑΕΚ: Πλησιάζουν τα αποκαλυπτήρια της νέας φανέλας (pic)

ΑΕΚ: Πλησιάζουν τα αποκαλυπτήρια της νέας φανέλας (pic)

Κώστας Τόπας
ΑΕΚ: Πλησιάζουν τα αποκαλυπτήρια της νέας φανέλας (pic)

bet365

Τα αποκαλυπτήρια για τη νέα εμφάνιση της ΑΕΚ πλησιάζουν και η ΠΑΕ μέσω των social media, ξεκίνησε την αντίστροφη μέτρηση.

Μεγάλο ενδιαφέρον υπάρχει για τη φανέλα που θα φοράνε οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, τη νέα σεζόν μιας και μέχρι στιγμής δεν έχει διαρρεύσει ακόμα το σχέδιο.

Η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ, πόσταρε μία φωτογραφία με τη λέξη «Loading» και μία κλεψύδρα, κάτι που μαρτυρά ότι πλησιάζουν τα αποκαλυπτήρια της νέας εμφάνισης.

Μάλιστα, στην συγκεκριμένη φωτογραφία διακρίνεται και το γνωστό μότο «Wear with pride (φόρεσέ την με υπερηφάνεια)», το οποίο βρίσκεται τα τελευταία χρόνια στην παρουσίαση των εμφανίσεων του Δικεφάλου. Το μόνο σίγουρο είναι πως οι φίλοι της ΑΕΚ, περιμένουν με μεγάλη αγωνία το νέο σχέδιο της καινούριας φανέλας.

Μέχρι τότε θα χρειαστεί να κάνουν λίγη ακόμη υπομονή...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα