Κούγιας: «Η απόφαση του διαιτητικού είναι ακραίο αλλά και ανθρώπινο λάθος»

Κούγιας: «Η απόφαση του διαιτητικού είναι ακραίο αλλά και ανθρώπινο λάθος»

Gazzetta team
Κούγιας: «Η απόφαση του διαιτητικού είναι ακραίο αλλά και ανθρώπινο λάθος»

bet365

Ο Αλέξης Κούγιας εκτίμησε ότι είναι λανθασμένη η απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ κατά της ΠΑΕ Άρης και υπέρ του ποδοσφαιριστή Παναγιώτη Κοντοβά, τονίζοντας ότι πρέπει να γίνει αναψηλάφηση της υπόθεσης.
Με δηλώσεις του στον Ρ/Σ «Metropolis 95.5», ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΛ τοποθετήθηκε επί της απόφασης του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ κατά της ΠΑΕ Άρης και υπέρ του ποδοσφαιριστή Παναγιώτη Κοντοβά η οποία προκάλεσε την έντονη αντίδραση της ΠΑΕ Άρης. «Κατά την προσωπική άποψή μου, πρόκειται για ακραίο αλλά και ανθρώπινο λάθος. Το ανθρώπινο λάθος δικαιολογείται και στη δικαιοσύνη, γι’ αυτόν τον λόγο εξάλλου καταργήθηκε και η θανατική ποινή. Έγινε λάθος ερμηνεία και εφαρμογή της διάταξης. Δεν χρειάζεται νέος Νόμος, υπάρχει το άρθρο 20 το οποίο προβλέπει, σε περίπτωση ύπαρξης διορθωτικής άποψης νομικής προσέγγισης, έχεις τη δυνατότητα να προσφύγεις και να ζητήσεις την αναψηλάφηση της υπόθεσης, την οποία θα κρίνει η πρόεδρος του Διαιτητικού Δικαστηρίου, η κυρία Διονυσία Μπιτζούνη. Δεν υπάρχει άλλο ένδικο μέσο. Προσωπική μου άποψη είναι επίσης ότι το αίτημα αναψηλάφησης θα γίνει δεκτό και θα ανατραπεί η απόφαση. Ο Άρης θα πρέπει να κάνει αίτημα αναψηλάφησης εντός του χρονικού περιθωρίου που προβλέπει ο κανονισμός».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα