Άρης: Το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ δικαίωσε τον Κοντοβά

Άρης: Το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ δικαίωσε τον Κοντοβά

Gazzetta team
Άρης: Το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ δικαίωσε τον Κοντοβά

bet365

Το Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου επιδίκασε στον Παναγιώτη Κοντοβά το 50% των χρημάτων (27.461 ευρώ) που διεκδικούσε από την ΠΑΕ Άρης.
Πρόκειται για μία ακόμη... αμαρτία του παρελθόντος καθώς ο 24χρονος ποδοσφαιριστής είχε υπογράψει τριετές συμβόλαιο στους «κίτρινους» το καλοκαίρι του 2013 δίχως να αγωνιστεί στην πρώτη ομάδα. Στράφηκε εναντίον της ΠΑΕ Άρης διεκδικώντας το σύνολο της οφειλής (27.461 ευρώ) και με απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου, οι Θεσσαλονικείς θα πρέπει να του καταβάλλουν το 50%. Για την ακρίβεια, η απόφαση αναφέρει ότι… «Επιβάλλει στην ΠΑΕ ΑΡΗΣ, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος Παναγιώτη ΚΟΝΤΟΒΑ του Θωμά, επαγγελματία ποδοσφαιριστή, σε ποσοστό 50% του ποσού των 27.461,47 Ευρώ πλέον ποσού τριακοσίων (300) Ευρώ για δικαστική δαπάνη πλέον των νομίμων τόκων κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 483/2016 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ Ε.Ε.Ο.Δ./Ε.Π.Ο., την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που πρόκειται να αγωνισθεί κατά την επικείμενη αγωνιστική περίοδο 2020-2021, εντός προθεσμίας τριών (3) εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα