Ολυμπιακός: Περιμένει το τεστ covid για να ταξιδέψει ο Σεμέδο στη Λισαβώνα!

Gazzetta team
Ολυμπιακός: Περιμένει το τεστ covid για να ταξιδέψει ο Σεμέδο στη Λισαβώνα!

bet365

Οι Πορτογάλοι έχουν δεδομένη την μεταγραφή του Σεμέδο στην Μπενφίκα με την Record να γράφει στο πρωτοσέλιδό της πως ο κεντρικός αμυντικός περιμένει το τεστ για να ταξιδέψει.

Το έχουν σίγουρο! Τόσο η «A' Bola« όσο και η «Record» στα σημερινά τους πρωτοσέλιδα έγραφαν για την μεταγραφή του Ρούμπεν Σεμέδο στην Μπενφίκα από τον Ολυμπιακό! Για την ακρίβεια την θεωρούν δεδομένη αυτή και πως απλά περιμένουν να βγουν τα αποτελέσματα του τεστ ώστε να μπορεί να ταξιδέψει από την Αθήνα στην Λισαβώνα...

Για την ακρίβεια γράφουν στα ρεπορτάζ τους πως ο Σεμέδο θα υπογράψει 4ετές συμβόλαιο με τους «αετούς» της Λισαβώνας και ότι θα πρέπει να έχει δύο σερί αρνητικά τεστ για να μπορέσει να φτιάξει βαλίτσες για την Πορτογαλία (μετά την περιπέτεια που είχε στα μέσα Αυγούστου).

Μένει να δούμε πόσο κοντά είναι τελικά η μεταγραφή μιας και Ολυμπιακός και Μπενφίκα έχουν απόσταση στις διαπραγματεύσεις με τους «ερυθρόλευκους» να ζητάνε 12 εκατομμύρια ευρώ και τους Πορτογάλους να μην ξεπερνάνε τα 7 εκατομμύρια.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα