Λημνιός: Κλείνει στην Κολωνία ο εξτρέμ του ΠΑΟΚ

Gazzetta team
Λημνιός: Κλείνει στην Κολωνία ο εξτρέμ του ΠΑΟΚ

bet365

Ο ΠΑΟΚ δέχθηκε πρόταση ύψους 3.000.000 ευρώ από την Κολωνία και ο Δημήτρης Λημνιός θα συνεχίσει την καριέρα του στην Bundesliga.

Εφυγε από την Θεσσαλονική για να ενσωματωθεί στην Εθνική Ελλάδας. Θα γυρίσει στην Θεσσαλονίκη και θα φτιάξει βαλίτσες για Κολωνία! Ο Δημήτρης Λημνιός όπως όλα δείχνουν θα συνεχίσει την καριέρα του στην Bundesliga μιας και ο ΠΑΟΚ δέχθηκε πρόταση από την Κολωνία ύψους 3.000.000 ευρώ και φαίνεται πως θα κλείσει το deal.

Σύμφωνα μάλιστα με τις πρώτες πληροφορίες ο Δικέφαλος του Βορρά θα κρατήσει κι ένα 15% ποσοστό μεταπώλησης και έτσι ο διεθνής εξτρέμ θα ταξιδέψει στην Γερμανία.

Μετά από 112 ματς

Εάν διευθετηθούν όλες οι λεπτομέρειες, ο Λημνιός θα συνεχίσει το ταξίδι του. Από το Περιστέρι και τον Ατρόμητο στην Θεσσαλονίκη και τον ΠΑΟΚ και από εκεί στην Κολωνία.

Ο Δημήτρης Λημνιός στα 22 του θα συνεχίσει όπως όλα δείχνουν την καριέρα του στην Bundesliga μετά από 112 ματς με την φανέλα του ΠΑΟΚ (10 γκολ και 14 ασίστ).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα