Σφήνα από Κατάρ για Χατζισαφί!

Σφήνα από Κατάρ για Χατζισαφί!

Βασίλης Βλαχόπουλος
Σφήνα από Κατάρ για Χατζισαφί!

bet365

Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr, ο Εσχάν Χατζισαφί μπορεί να έχει συμφωνήσει προφορικά με τον Άρη, ωστόσο δείχνει να το ξανασκέφτεται έχοντας δεχθεί κρούση από το Κατάρ με υψηλό συμβόλαιο.

Ο Άρης έχει καταθέσει εδώ και αρκετό καιρό πρόταση στον πρώην αριστερό μπακ του Ολυμπιακού και του Πανιωνίου με τον Ιρανό να έχει συμφωνήσει προφορικά προκειμένου να επιστρέψει στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Ο Χατζισαφί ολοκληρώνει αύριο (3/9) τις υποχρεώσεις του με την Τράκτορ φιλοδοξώντας να στεφθεί Κυπελλουχος Ιράν με την ομάδα του να αντιμετωπίζει στον τελικό την Εστεγκλάλ.

Η τελευταία μάλιστα φέρεται να ενδιαφέρεται για την απόκτηση του, ωστόσο οι πληροφορίες του gazzetta.gr από το Ιράν αναφέρουν πως ο ιδιοκτήτης της Τράκτορ δεν δίνει την συγκατάθεση του προκειμένου να προχωρήσει η μεταγραφή και ως εκ τούτου ο Χατζισαφί βλέπει την προοπτική του εξωτερικού ως μονόδρομο.

Στην Άρη θεωρούν πως ο Χατζισαφί θα τηρήσει την υπόσχεση του και θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο, ωστόσο τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά αφού ο 30χρονος μπακ έχει δεχθεί κρούσεις από το Κατάρ και μάλιστα το «φλερτ» με ομάδα από το Εμιράτο είναι αρκετά προχωρημένο. Οι Καταριανοί είναι διατεθειμένοι να προσφέρουν συμβόλαιο που θα αγγίξει το 1 εκατ. ευρώ κάτι που εάν τελικά επισημοποιηθεί θα αλλάξει άρδην τα δεδομένα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα