Άρης: Νίκησε η Τράκτορ, καθυστερεί η άφιξη του Χατζισαφί

Άρης: Νίκησε η Τράκτορ, καθυστερεί η άφιξη του Χατζισαφί

Gazzetta team
Άρης: Νίκησε η Τράκτορ, καθυστερεί η άφιξη του Χατζισαφί

bet365

Η Τράκτορ προκρίθηκε στον τελικό του Κυπέλλου στο Ιράν κι έτσι ο Εχσάν Χατζισαφί είναι αδύνατο να έρθει στη Θεσσαλονίκη πριν τις 3 Σεπτεμβρίου.

Η πορεία της Τράκτορ στο Hazfi Cup βάζει εμπόδια στην ολοκλήρωση της συμφωνίας του Εχσάν Χατζισαφί στη Θεσσαλονίκη και φυσικά στην ενσωμάτωσή του στον Άρη. Για την ακρίβεια, η Τράκτορ προκρίθηκε στον τελικό του Κυπέλλου Ιράν, αυτός θα πραγματοποιηθεί τελικώς στις 3 Σεπτεμβρίου (σ. σ. υπήρξε σκέψης μετάθεσής του για τη 31η Αυγούστου τελικώς όμως δεν άλλαξε ημερομηνία), πράγμα που σημαίνει ότι είναι αδύνατο να έρθει στη Θεσσαλονίκη πριν από τη συγκεκριμένη ημερομηνία, εφόσον ασφαλώς βρει σημείο ταύτισης με την ομάδα του για τη λύση του συμβολαίου του.

Ο 30χρονος Ιρανός ποδοσφαιριστής σημείωσε στους ανθρώπους του Άρη ότι θα εξασφαλίσει την αποδέσμευσή του από την Τράκτορ (σ. σ. έχει συμβόλαιο έως και το επόμενο καλοκαίρι), μάλιστα ζήτησε να τον συμπεριλάβουν στην ευρωπαϊκή λίστα της ομάδας. Μόνο που τα πράγματα εξελίσσονται διαφορετικά σε σχέση με αυτά που περίμεναν οι Θεσσαλονικείς, καθώς υπολόγιζαν ότι ο παίκτης θα ερχόταν στα τέλη του Αυγούστου. Πλέον όμως μετατέθηκε εκ νέου η άφιξή του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα