Άρης: Οι 2+1 κινήσεις που θα κλείσουν το ρόστερ

Άρης: Οι 2+1 κινήσεις που θα κλείσουν το ρόστερ

Βασίλης Βλαχόπουλος
Άρης: Οι 2+1 κινήσεις που θα κλείσουν το ρόστερ

bet365

Η επικύρωση της συμφωνίας με τον Εχσάν Χατζισαφί και η απόκτηση ενός ακόμη τερματοφύλακα είναι οι δύο κινήσεις που σίγουρα θα κάνει ο Άρης για να κλείσει το ρόστερ της φετινής χρονιάς.

Με τον Ιρανό μέσο υπάρχει συμφωνία σε προφορικό επίπεδο και εντός των επόμενων ωρών αναμένεται να επικυρωθεί με την υπογραφή των συμβολαίων και την προϋπόθεση της αποδέσμευσής του από την Τράκτορ. Βάσει όλων όσων έχει πει ο Εχσάν Χατζισαφί στους ανθρώπους του Άρη, ο αυριανός (3/9) τελικός του Κυπέλλου θα είναι και ο τελευταίος αγώνας του με την ιρανική ομάδα καθώς ήδη έχει συμφωνήσει με τον ιδιοκτήτη της Τράκτορ για τη λύση του συμβολαίου του. Σήμερα (2/9) ιρανικά ΜΜΕ σημειώνουν ότι ο ποδοσφαιριστής έχει στα χέρια του πρόταση από την Εστεγκάλ, ωστόσο ο έμπειρος παίκτης θέλει να επιστρέψει στην Ελλάδα και δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι ζήτησε από τους ανθρώπους του Άρη να τον συμπεριλάβουν στην ευρωπαϊκή λίστα. Αυτή πρέπει να κατατεθεί έως την επόμενη Πέμπτη (10/9).

Ο Άρης θα προχωρήσει σίγουρα και στην απόκτηση δεύτερου τερματοφύλακα ούτως ώστε να δημιουργήσει συνθήκες ανταγωνισμού και στη συγκεκριμένη θέση. Προς αυτήν την κατεύθυνση βρίσκεται σε επαφές με ξένους γκολκίπερ, ήδη ξεκαθάρισε 2-3 περιπτώσεις κι ενδεχομένως μέχρι το τέλος της εβδομάδας να κλείσει και αυτό το ζήτημα.

Και εκκρεμεί το θέμα της απόκτησης ενός ακόμη κεντρικού αμυντικού. Αυτή τη στιγμή οι «κίτρινοι» διαθέτουν τους Ντάτκοβιτς, Ροζ, Δεληζήση και Μπαγκαλιάνη, υπάρχει πρόθεση απόκτησης ενός ακόμη, ίσως όμως αυτό εξαρτηθεί από την προσπάθεια πρόκρισης της ομάδας στους ομίλους του Europa League καθώς σ’ αυτήν την περίπτωση θα δημιουργηθεί ανάγκη για την ενίσχυση της ομάδας στο κέντρο της άμυνας. Προς το παρόν εξετάζονται περιπτώσεις παικτών, ενώ είναι σε εκκρεμότητα το θέμα του Ούγκο Σόουζα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα