Βόλος: Στη λίστα Λόπεθ και Αραούζο

Βόλος: Στη λίστα Λόπεθ και Αραούζο

Δημήτρης Βέργος
Βόλος: Στη λίστα Λόπεθ και Αραούζο

bet365

Επαφές για την αντικατάσταση του Σάκη Τσιώλη έχει ξεκινήσει ο Βόλος με τον Ισπανό Άνχελ Λόπεθ και τον Πορτογάλο Ζοσέ Αραούζο να βρίσκονται μέσα στους υποψήφιους.

Το ξαφνικό διαζύγιο με τον Σάκη Τσιώλη 37 μέρες μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Έλληνα προπονητή ανακοίνωσε ο Βόλος το βράδυ της Κυριακής και πλέον οι άνθρωποι του συλλόγου «τρέχουν» το θέμα του αντικαταστάτη του.

Στην ομάδα της Μαγνησίας κοιτάζουν προς την Ιβηρική, επιθυμώντας να βρουν έναν νέο και εξελίξιμο τεχνικό και δύο από τα ονόματα που υπάρχουν στη λίστα του Βόλου είναι αυτά του Ισπανού Άνχελ Λόπεθ και του Πορτογάλου Ζοσέ Αραούζο, με τους οποίους έχουν γίνει επαφές.

Ο Λόπεθ είναι 37 ετών, η πρώτη του δουλειά ήταν στην Ουέλβα, ενώ στη συνέχεια κάθισε στον πάγκο της Εθνικής ομάδας της Ισημερινής Γουινέας και της Ντελφίν από το Εκουαδόρ, στην οποία βρισκόταν μέχρι τον περασμένο Φεβρουάριο. Στο παρελθόν ήταν βοηθός προπονητή στις Χετάφε, Πετρολούλ, Γκουανγκζού και Αλ Σαμπάμπ.

Ο 38χρονος Αραούζο είναι ένας προπονητής που δεν έχει εμπειρία από πάγκο πρώτης ομάδας, ωστόσο εδώ και μια δεκαετία εργαζόταν στις ακαδημίες της Μπράγκα, έχοντας περάσει από όλες τις μικρές ομάδες του πορτογαλικού συλλόγου, από τον οποίο έλειψε μόνο τη σεζόν 2014-2015 αναλαμβάνοντας ρόλο προπονητή στην Κ17 της Παλμέιρας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα