Ανακοίνωσε Γκιγιέρμε η Αλ Σαντ!

Ανακοίνωσε Γκιγιέρμε η Αλ Σαντ!

Ανακοίνωσε Γκιγιέρμε η Αλ Σαντ!

bet365

Την απόκτηση του Γκιγιέρμε ανακοίνωσε με καθυστέρηση τεσσάρων ημερών η Αλ Σαντ από το Κατάρ.

Ο 29χρονος αμυντικός μέσος ανήκει και επίσημα στο έμψυχο δυναμικό της Αλ Σαντ για τα επόμενα τρία χρόνια. Ο Γκιγιέρμε ταξίδεψε από την περασμένη Πέμπτη στη Ντόχα και το μόνο που απέμενε ήταν η τελική έγκριση του Ολυμπιακού προκειμένου να ανακοινωθεί η μεταγραφή του.

Η ομάδα του Τσάβι πρόσφερε τουλάχιστο 6 εκατ. ευρώ για την απόκτηση του πρώην παίκτης της Ντεπορτίβο Λα Κορούνια με το ποσό των 500.000 ευρώ να καταλήγουν στα ταμεία των Γαλλιθιάνων βάσει της συμφωνίας που είχαν κάνει με τους πρωταθλητές Ελλάδας.

Ο Βραζιλιάνος εξήγησε τους λόγους που επέλεξε την Αλ Σαντ ευχαριστώντας παράλληλα τους «ερυθρόλευκους» για την κατανόηση που έδειξαν στην επιθυμία του. Ο γενικός διευθυντής της Αλ Σαντ, Τουρκί Αλ-Αλί τόνισε χαρακτηριστικά για την μεταγραφή:

«Είμαστε χαρούμενοι που αποκτήσαμε τον Βραζιλιάνο ποδοσφαιριστή Γκιγιέρμε με συμβόλαιο για τρία χρόνια. Ελπίζουμε πως θα εξελιχθεί σε μια σημαντική προσθήκη για την Αλ Σαντ».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα