Ολυμπιακός: Στην Αλ Σαντ ο Γκιγιέρμε

Ολυμπιακός: Στην Αλ Σαντ ο Γκιγιέρμε

Gazzetta team
Ολυμπιακός: Στην Αλ Σαντ ο Γκιγιέρμε

bet365

Ο Βραζιλιάνος αμυντικός χαφ μπορεί να λογίζεται ως παίκτης της ομάδας από το Κατάρ και άμεσα θα ανακοινωθεί
Παίκτης της Αλ Σαντ θα πρέπει να λογίζεται ο Γκιγιέρμε. Ο Βραζιλιάνος ανασταλτικός μέσος που βρίσκεται ήδη στο Κατάρ δεν αποδέχθηκε την (νέα) πρόταση πρόωρης ανανέωσης που του έκανε ο Ολυμπιακός, πίεσε για την μετακίνησή του στην ομάδα του Τσάβι καθώς εκεί θα έχει ηγεμονικό συμβόλαιο (οι σχετικές πληροφορίες αναφέρουν πως οι απολαβές του θα είναι περίπου τρία εκατομμύρια ετησίως και ίσως και λίγο παραπάνω) και οι «ερυθρόλευκοι» είπαν το «ναι» στην πρόταση της Αλ Σαντ για την παραχώρησή του.
Ετσι ο 29χρονος θα αποχωρήσει μετά από μία διετία στο Λιμάνι, όπου κατέγραψε 79 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις (11 γκολ). Οι επίσημες ανακοινώσεις αναμένονται τις επόμενες ώρες. Ο Ολυμπιακός θα πάρει 5 εκατ. ευρώ (ίσως και λίγο περισσότερα) από την μεταγραφή του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα