Θετική εικόνα από τον Βόλο στο εύκολο 4-1 επί της Παναχαϊκής

Gazzetta team
Θετική εικόνα από τον Βόλο στο εύκολο 4-1 επί της Παναχαϊκής

bet365

Πολύ καλή εμφάνιση από τον Βόλο, ο οποίος επικράτησε με 4-1 της Παναχαϊκής σε φιλική αναμέτρηση, παίζοντας επιθετικό ποδόσφαιρο. Ξεχώρισε ο νεοαποκτηθείς Μπαρτόλο που σκόραρε δύο φορές.

Εύκολη νίκη με 4-1 πήρε ο Βόλος επί της Παναχαϊκής σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη στο ΕΑΚ του Βόλου καθώς στο Πανθεσσαλικό στάδιο λαμβάνουν χώρα εργασίες βελτίωσης του χλοοτάπητα.

Η ομάδα του Σάκη Τσιώλη μπήκε πολύ καλά, με σωστή κυκλοφορία της μπάλας, δημιουργώντας πολλές φάσεις στο πρώτο μισάωρο. Ο Δουβίκας ήταν ιδιαίτερα απειλητικός στο πρώτο τέταρτο, ανοίγοντας το σκορ με πλασέ στο 7' έπειτα από βαθιά μπαλιά του Ριένστρα. Ο Μπαρτόλο έδινε ταχύτητα στην αριστερή πτέρυγα, ενώ και το επίσης νέο μεταγραφικό απόκτημα του Βόλου, ο Λουντεβάλ έφτασε κοντά στο γκολ στο 18', αλλά το σουτ που επιχείρησε πέρασε άουτ.

Η Παναχαϊκή δεχόταν συνεχώς επιθέσεις από τους γηπεδούχους, οι οποίοι στο 24' έφτασαν στο 2-0 έπειτα από μια ωραία ενέργεια και όμορφο τελείωμα της φάσης από τον κινητικό Γκουαροτσένα. Οι Πατρινοί στην πρώτη τους ουσιαστική προσπάθεια κατάφεραν να μειώσουν στο 41' με κοντινή προβολή του Αραβίδη.

Στο δεύτερο μέρος τόσο ο Τσιώλης από πλευράς του Βόλου όσο και ο Ελευθερόπουλος από την πλευρά της Παναχαϊκής προχώρησαν σε αλλαγές δοκιμάζοντας πράγματα. Η ομάδα της Μαγνησίας πίεζε ψηλά και είχε την κατοχή, χωρίς ωστόσο να δημιουργεί ευκαιρίες. Η πρώτη για το δεύτερο 45λεπτο ήρθε με την κεφαλιά του Γέντρισεκ στο 65', μετά από σέντρα του Τέκιο, η οποία πέρασε δίπλα από τα δοκάρια.

Στο 78' ο Βόλος που συνέχιζε να έχει τα ηνία του ματς έφτασε και σε ένα τρίτο γκολ με μακρινό σουτ του Μπαρτόλο. Στο 82' ο Τσοκάνης είδε την προσπάθειά του να αποκρούει με εντυπωσιακό τρόπο ο Κολοβούρης, που είχε περάσει ως αλλαγή, αλλά στο αμέσως επόμενο λεπτό ο εξαιρετικός Μπαρτόλο με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα με χτύπημα πέναλτι έγραψε το τελικό 4-1.

Οι συνθέσεις:

Βόλος (Σάκης Τσιώλης): Γκαραβέλης (46' Κλέιμαν), Ντεντάκης (58' Τέκιο), Φεράρι (78' Κιάκος), Μήτογλου, Κολόμπο (70' Σάντσες), Ριένστρα (58' Γέντρισεκ), Μπαριέντος (80' Λογαράς), Μπαρτόλο, Γκουαροτσένα (84' Κανελλάκης), Λουντεβάλ (58' Τσοκάνης), Δουβίκας (70' Κρητικός)

Παναχαϊκή (Δημήτρης Ελευθερόπουλος): Μένκα (60' Κολοβούρης), Πάνος (75' Μπελεζάκης), Σταμόπουλος, Μαρκοπουλιώτης (75' Λαρέα), Πατάπης (37' Πατρώνης), Μουστακόπουλος (68' Παπαχρονόπουλος), Μπρους (55' Αργυρόπουλος), Μασούρας (46' Παπαδόπουλος), Τσερούτι (46' Μπάτροβιτς), Ανάκογλου (57' Σκεπετάρης), Αραβίδης (57' Κουσκουνάς)

*Η κεντρική φωτογραφία του κειμένου είναι από τη σελίδα της Παναχαϊκής στο facebook.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα