ΟΦΗ: Εξαντλήθηκαν τα αρχικά εισιτήρια για Νέα Φιλαδέλφεια, έδωσε περισσότερα η ΑΕΚ

Βασίλης Μπαλατσός
ΟΦΗ: Εξαντλήθηκαν τα αρχικά εισιτήρια για Νέα Φιλαδέλφεια, έδωσε περισσότερα η ΑΕΚ

bet365

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Οι φίλοι του ΟΦΗ εξάντλησαν τα 500 εισιτήρια τους για τη Νέα Φιλαδέλφεια και η ΑΕΚ παραχώρησε ακόμα 60.

Οι Ενωσίτες έκαναν (ακόμα ένα) sold out για τον ερχόμενο αγώνα της ΑΕΚ με τον ΟΦΗ στη Νέα Φιλαδέλφεια, όμως στις εξέδρες θα υπάρχουν και αρκετοί φίλοι των Κυπελλούχων.

Οι Ομιλίτες εξάντλησαν τα 500 εισιτήρια που έδωσαν οι πρωταθλητές, για τη θύρα 48 της Allwyn Arena, όμως ο Δικέφαλος έδωσε ακόμα περισσότερα κομμάτια για τις ανάγκες των φιλοξενούμενων.

Οι Κρητικοί εξασφάλισαν ακόμα 60 εισιτήρια, για τη θύρα 46, τα οποία επίσης αναμένεται να κάνουν... φτερά με συνοπτικές διαδικασίες.

Θυμίζουμε πως η ΑΕΚ συνηθίζει να ανταποκρίνεται στα αιτήματα των φιλοξενούμενων για εισιτήρια, ενώ, φυσικά, οι Ενωσίτες θα έχουν ανάλογη φιλοξενία στο Παγκρήτιο Στάδιο.

@Photo credits: INTIME
 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα