ΑΕΚ: Νέα πρόταση της Αλ Νασρ για Μάνταλο

ΑΕΚ: Νέα πρόταση της Αλ Νασρ για Μάνταλο

Gazzetta team
ΑΕΚ: Νέα πρόταση της Αλ Νασρ για Μάνταλο

bet365

Η Αλ Νασρ είναι έτοιμη να καταθέσει νέα βελτιωμένη πρόταση για τον Μάνταλο με τον παίκτη και την ΑΕΚ να σκέφτονται πολύ σοβαρά τη νέα προσφορά!

Τον θέλει και το προσπαθεί! Η Αλ Νασρ δεν εγκαταλείπει την υπόθεση του Πέτρου Μάνταλου και δεν αποκλείεται άμεσα να καταθέσει νέα βελτιωμένη πρόταση για την αγορά του!

Η ομάδα από το Ντουμπάι ενημέρωσε την ΑΕΚ ότι θα επανέλθει με νέα προσφορά η οποία θα είναι σαφώς υψηλότερη!

Οπως προκύπτει η πρόταση θα είναι τέτοια που η ΑΕΚ, όπως και ο Πέτρος Μάνταλος θα μπουν σε διαδικασία διαπραγματεύσεων! Ο αρχηγός της ΑΕΚ δεν έχει σκοπό να φύγει από την Ενωση για την Αλ Νασρ όμως το συμβόλαιο που φέρεται να του προσφέρει η Αλ Νασρ είναι τέτοιο που δεδομένα θα σκεφτεί να μετακομίσει στο Ντουμπάι!

Μένει να δούμε εάν η πρόταση της Αλ Νασρ θα κατατεθεί επίσημα στην ΑΕΚ τις επόμενες μέρες (ή και ώρες) και πως θα εξελιχθούν οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα