Μπρούνο Γκάμα: «Να κατακτήσω κάτι πραγματικά μεγάλο με τον Άρη»

Μπρούνο Γκάμα: «Να κατακτήσω κάτι πραγματικά μεγάλο με τον Άρη»

Gazzetta team
Μπρούνο Γκάμα: «Να κατακτήσω κάτι πραγματικά μεγάλο με τον Άρη»

bet365

Ο Μπρούνο Γκάμα αναφέρθηκε στο δέσιμο που απέκτησε με τον Άρη αλλά και στο «πραγματικά μεγάλο» που θέλει να κατακτήσει με την ομάδα.

Ο Πορτογάλος επιθετικός υπέγραψε νέο διετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον Άρη και στην περίπτωση που το εξαντλήσει θα κάνει… ρεκόρ καριέρας καθώς ουδέποτε στο παρελθόν αγωνίστηκε επί τέσσερα συνεχόμενα χρόνια στην ίδια ομάδα. Ο Μπρούνο Γκάμα ενσωματώθηκε μάλιστα στην αποστολή στα Τρία Πέντε Πηγάδια και αναφέρθηκε στη νέα συμφωνία του με τους «κίτρινους».«Είμαι πολύ χαρούμενος που ανανέωσα το συμβόλαιό μου με τον ΑΡΗ και θα παραμείνω στο Σύλλογο για άλλα δύο χρόνια. Τα πρώτα δύο χρόνια που βρίσκομαι στον ΑΡΗ έχω δεθεί με την ομάδα και τον κόσμο. Απόλαυσα κάθε στιγμή αυτά τα δύο χρόνια και με συγκινεί πολύ η αγάπη που εισπράττω από τον κόσμο. Δεν σας κρύβω ότι η αγάπη του κόσμου ήταν από τους βασικούς λόγους που αποφάσισα να μείνω εδώ».

Ο 33χρονος επιθετικός αναφέρθηκε στον στόχο του ενόψει της επόμενης διετίας. «Αυτά τα δύο χρόνια η ομάδα μεγάλωσε και πέτυχε σημαντικά πράγματα. Για τα δύο χρόνια που ακολουθούν αυτό που εύχομαι μέσα από την καρδιά μου είναι να κατακτήσω κάτι πραγματικό μεγάλο με τον ΑΡΗ. Το θέλω πολύ και πιστεύω ότι φτάνει η στιγμή να τα καταφέρουμε. Προσωπικά υπόσχομαι να δουλέψω ακόμη πιο σκληρά και μαζί με όλη την ομάδα να φέρουμε μεγαλύτερες επιτυχίες στον ΑΡΗ».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα