Ο Μίκαελ Ένινγκ υποδέχθηκε τον Μπρούνο Γκάμα

Ο Μίκαελ Ένινγκ υποδέχθηκε τον Μπρούνο Γκάμα

Gazzetta team
Ο Μίκαελ Ένινγκ υποδέχθηκε τον Μπρούνο Γκάμα

bet365

Ο Μπρούνο Γκάμα έφτασε στα Τρία Πέντε Πηγάδια, εκεί τον υποδέχθηκε ο Μίκαελ Ένινγκ σε μια εγκάρδια στιγμή μεταξύ των δύο ανδρών.
Η ΠΑΕ Άρης ανακοίνωσε τη συμφωνία με τον Μπρούνο Γκάμα για την επόμενη διετία και ο Πορτογάλος επιθετικός ενσωματώθηκε σήμερα (21/8) στην αποστολή στα Τρία Πέντε Πηγάδια. Φτάνοντας στο αθλητικό κέντρο στο οποίο κατέλυσε η αποστολή, ένας από τους πρώτους ανθρώπους που συνάντησε ήταν ο Μίκαελ Ένινγκ. Για την ακρίβεια, ο Γερμανός προπονητής τον περίμενε στην είσοδο του ξενοδοχείου και οι δύο άνδρες είχαν εγκάρδια συζήτηση. Πέρα εξάλλου από την εκτίμηση που έχει ο Μίκαελ Ένινγκ για την αγωνιστική ικανότητα του 33χρονου επιθετικού, στο διάστημα της συνεργασίας τους αναπτύχθηκε και προσωπική φιλική σχέση.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα