Άρης: Οι αποδεσμεύσεις και το «στοίχημα» του 1.000.000 ευρώ

Άρης: Οι αποδεσμεύσεις και το «στοίχημα» του 1.000.000 ευρώ

Βασίλης Βλαχόπουλος
Άρης: Οι αποδεσμεύσεις και το «στοίχημα» του 1.000.000 ευρώ

bet365

Η ΠΑΕ Άρης κατέθεσε τις προτάσεις της σε Ντάνιελ Σούντγκρεν και Λερίν Ντουάρτε για την αποδέσμευσή τους καθώς δεν υπολογίζονται και τα συμβόλαιά τους για την επόμενη διετία φτάνουν συνολικά το 1.000.000 ευρώ!

Το μέλλον των δύο ποδοσφαιριστών είναι προδιαγεγραμμένο εδώ και μήνες καθώς δεν βρίσκονται στο αγωνιστικό πλάνο του Μίκαελ Ένινγκ. Η περίπτωση του Λερίν Ντουάρτε είναι «λεπτή» λόγω του σοβαρού τραυματισμού που υπέστη ο Ολλανδός μέσος στη διάρκεια των Playoffs του περσινού Πρωταθλήματος, ενώ η κατάσταση με τον Ντάνιελ Σούντγκρεν ουσιαστικά εκτροχιάσθηκε από τη στιγμή που και ο ίδιος ο παίκτης είχε αρνηθεί να αγωνιστεί με τη φανέλα της ομάδας. Το ζητούμενο πλέον είναι να βρεθεί η συμβιβαστική λύση η οποία θα είναι προς όφελος και των δύο πλευρών. Ο μεν Άρης θέλει να αποδεσμευτεί από δύο βαριά συμβόλαια, το σύνολο των οποίων φτάνει στο 1.000.000 ευρώ, οι δε παίκτες δεν σκοπεύουν να φύγουν δίχως ισχυρή αποζημίωση.

Η αποδέσμευση των δύο ποδοσφαιριστών δεν είναι απλή υπόθεση καθώς γνωρίζουν και οι ίδιοι ότι τα συμβόλαια που εξασφάλισαν στον Άρη, δεν θα μπορούσαν να τα βρουν σε καμία άλλη ομάδα. Το είχε παραδεχθεί εξάλλου ο ίδιος ο Ντάνιελ Σούντγκρεν καθώς σ’ εκείνη τη συνέντευξη που είχε δώσει σε σουηδική ιστοσελίδα είχε σταθεί στο γεγονός ότι στον Άρη εισπράττει έξι-επτά φορές περισσότερα χρήματα σε σχέση με αυτά που έπαιρνε στη Σουηδία, ενώ πρόσφατα αναγνώρισε μεν ότι ο Άρης δεν τον θέλει ξεκαθαρίζοντας παράλληλα ότι έχει συμβόλαιο γι’ ακόμη δύο χρόνια.

Στο προηγούμενο διάστημα, οι άνθρωποι του Άρη δούλεψαν επί των δύο υποθέσεων και για την ακρίβεια προσπάθησαν και οι ίδιοι να βρουν ομάδες ούτως ώστε να δημιουργήσουν συνθήκες λύσης των συμβολαίων. Μέχρι στιγμής, δεν έχουν βρεθεί και ειδικά για τον τραυματία Ντουάρτε δεν είναι τόσο απλό καθώς θα μείνει εκτός δράσης (τουλάχιστον) μέχρι το τέλος του χρόνου.

Αυτό σημαίνει ότι απαιτείται οικονομική διαπραγμάτευση και προς αυτήν την κατεύθυνση εστάλησαν τα emails από τον οικονομικό διευθυντή της ΠΑΕ, Αγησίλαο Τουμαζάτο. Με αυτά άνοιξε ο κύκλος των διαπραγματεύσεων και μένει να φανεί αν θα επιτευχθεί συμφωνία αλλά και ποια θα είναι η «λυπητερή» για τους «κίτρινους».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα