Σούντγκρεν: «Δεν με θέλουν, έχω δύο χρόνια συμβόλαιο»

Σούντγκρεν: «Δεν με θέλουν, έχω δύο χρόνια συμβόλαιο»

Gazzetta team
Σούντγκρεν: «Δεν με θέλουν, έχω δύο χρόνια συμβόλαιο»

bet365

Ο Σουηδός μπακ δεν έδειξε και τόσο... ζεστός ώστε να φύγει από τον Αρη, όπου και δεν υπολογίζεται
Ο Ντάνιελ Σούντγκρεν δεν υπολογίζεται στον Αρη και ο Σουηδός μπακ μίλησε στην ιστοσελίδα fotbollskanalen.se για το μέλλον του. «Μου είπαν ότι μπορώ ελεύθερα να ψάξω για μια νέα ομάδα, συνεπώς δεν θέλουν να με κρατήσουν. Όμως, είμαστε στην εποχή του κορωνοϊού και έχω ακόμα δύο χρόνια στο συμβόλαιο μου», είπε αρχικά και μετά ρωτήθηκε για τους λόγους που βρίσκεται εκτός πλάνων. «Δεν ξέρω. Μπορείτε να τους ρωτήσετε. Ισως δεν είναι χαρούμενοι με την απόδοση μου, ίσως έχω υψηλό μισθό. Μπορεί να είναι το οτιδήποτε. Είχαμε μια κουβέντα και μου είπαν ότι δεν βρίσκομαι στα πλάνα τους. Μπορείτε να το πάρετε όπως θέλετε, αλλά ο ατζέντης μου ασχολείται με αυτό».
Μετά σχολίασε «πώς να το διαχειριστείς; Το δίνεις στον ατζέντη σου και πρέπει να κάνει το καλύτερο για εσένα. Δεν έχω άγχος για το ότι πρέπει να βρω μια νέα ομάδα. Έχω ακόμα δύο χρόνια στο συμβόλαιο μου και νιώθω καλά στη Θεσσαλονίκη. Υπήρχαν καλές και κακές στιγμές. Όπως με τους περισσότερους ανθρώπους, υπάρχουν οι καλές και οι κακές μέρες. Είναι ξεκάθαρο ότι θα μπορούσε να είχε πάει καλύτερα αν έπαιζα».
Για το αν υπάρχει ενδιαφέρον από την πρώην ομάδα του ΑΙΚ Στοκχόλμης ή κάποια άλλη, υπογράμμισε ότι «δεν θέλω να μπω σε αυτό το θέμα. Κανείς από την ΑΙΚ δεν έχει επικοινωνήσει μαζί μου».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα