ΠΑΟΚ: Κοντά στον επαναπατρισμό και την Γκέτεμποργκ ο Βέρνμπλουμ

ΠΑΟΚ: Κοντά στον επαναπατρισμό και την Γκέτεμποργκ ο Βέρνμπλουμ

ΠΑΟΚ: Κοντά στον επαναπατρισμό και την Γκέτεμποργκ ο Βέρνμπλουμ

bet365

Ο Πόντους Βέρνμπλουμ βρίσκεται στο τελικό στάδιο των συζητήσεων με τον ΠΑΟΚ για τη λύση της συνεργασίας του. Σενάρια επιστροφής του στην Γκέτεμποργκ.

Ο Πόντους Βέρνμπλουμ στα νιάτα του έπαιξε ποδόσφαιρο στην Γκέτεμποργκ με την οποία κατέκτησε ένα πρωτάθλημα (2007) και ένα κύπελλο (2008) Σουηδίας πριν φύγει, σχετικά μικρός, για την Ολλανδία (ΑΖ) και βρεθεί για 6,5 χρόνια στη Ρωσία και την ΤΣΣΚΑ Μόσχας πριν ο δρόμος του τον φέρει στην Ελλάδα και στον ΠΑΟΚ.

Μετά από δύο άγονα χρόνια παραμονής στην Τούμπα, με έναν πολύ σοβαρό τραυματισμό (αχίλλειος τένοντας) αρκετά προβλήματα στο διάστημα της αποθεραπείας του και μόλις 897 λεπτά παρουσίας (16 συμμετοχές, 1 γκολ) ένας από τους πιο ακριβοπληρωμένους παίκτες του «Δικεφάλου» συζητάει για τη λύση του συμβολαίου, που λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι.

Η επικείμενη λύση της συνεργασίας του με τον ΠΑΟΚ ανοίγει το δρόμο της επιστροφής του Σουηδού μέσου στην πρώτη ομάδα του, την Γκέτεμποργκ.

Ο τεχνικός διευθυντής, Κένεθ Άντερσον, ρωτήθηκε για τον 34χρονο συμπατριώτη του και έδειξε ότι η περίπτωση του απασχολεί την σουηδική ομάδα.

«Σε γενικές γραμμές, προσπαθούμε να διατηρούμε καλή επαφή με τους Σουηδούς που παίζουν στην Ευρώπη» ανέφερε χαρακτηριστικά όταν ρωτήθηκε για το μέλλον του Πόντους Βέρνμπλουμ.

Τις τελευταίες ώρες υπάρχουν συζητήσεις για τη λύση της συνεργασίας ΠΑΟΚ και Βέρνμπλουμ, κάτι που πιθανότατα θα ανοίξει το δρόμο επαναπατρισμού του.

Διαβάστε επίσης

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα