ΠΑΟΚ: Μετράει αντίστροφα για το τέλος κι ο Βέρνμπλουμ

ΠΑΟΚ: Μετράει αντίστροφα για το τέλος κι ο Βέρνμπλουμ

ΠΑΟΚ: Μετράει αντίστροφα για το τέλος κι ο Βέρνμπλουμ

bet365

Παρελθόν θα αποτελέσει από τον ΠΑΟΚ, μπορεί και εντός της ημέρας (20/8), ο Πόντους Βέρνμπλουμ, που συμφώνησε με τον Ιβάν Σαββίδη για τη λύση του συμβολαίου του.

Ο Σουηδός μέσος πριν από δύο χρόνια ήρθε στη Θεσσαλονίκη και τον ΠΑΟΚ, ωστόσο δεν μπόρεσε ποτέ να επιστρέψει από τον σοβαρό τραυματισμό του στον αχίλλειο τένοντα που υπέστη τον Δεκέμβριο του 2018 στον αγώνα κόντρα στο Λεβαδειακό.

Όπως όλα δείχνουν, μετά τον Μίροσλαβ Στοχ, οι «ασπρόμαυροι» έχουν έρθει σε οριστική συμφωνία για τη λύση του συμβολαίου με τον 34χρονο ποδοσφαιριστή κι αυτό που απομένει είναι η επίσημη ανακοίνωση από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Σημαντικό ρόλο στην επίτευξη της συμφωνίας έπαιξε η επαφή και η συζήτηση που είχε ο Πόντους Βέρνμπλουμ -εξ αποστάσεως…- με τον Ιβάν Σαββίδη το τελευταίο διάστημα προκειμένου να λύσει το ιδιαίτερα ακριβό συμβόλαιό του και να αναζητήσει κάπου αλλού την τύχη της ποδοσφαιρικής καριέρας του.

Διαβάστε ακόμα

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα