ΠΑΟΚ: Ανόρθωση για Ουάρντα

ΠΑΟΚ: Ανόρθωση για Ουάρντα

bet365

Μετά τον Απόλλωνα Λεμεσού ακόμη μια ομάδα από την Κύπρο, η Ανόρθωση του Τιμούρ Κετσπάγια, ενδιαφέρεται για τον Αιγύπτιο μεσοεπιθετικό του ΠΑΟΚ.

Φαίνεται πως ούτε αυτή τη φορά ο Αμρ Ουάρντα θα καταφέρει να παραμείνει στην Τούμπα, παρά τη διάθεση και την όρεξη που έδειξε στο ξεκίνημα της σεζόν.

Ο ΠΑΟΚ συζητάει για την παραχώρηση του και το όνομα του Αιγύπτιου μεσοεπιθετικού φαίνεται να έχει ιδιαίτερη... πέραση τις τελευταίες ημέρες στην Κύπρο.

Αρχικά έπαιξε για την Ομόνοια, ενώ υπήρξαν δημοσιεύματα, τα οποία διαψεύστηκαν, για ενδιαφέρον του Απόλλωνα Λεμεσού. Την Τετάρτη (19/8) υπάρχουν νέα δημοσιεύματα που εμπλέκουν την Ανόρθωση.

Μάλιστα στο κυπριακό δημοσίευμα, γίνεται λόγος για τον Τιμούρ Κετσπάγια, που «πιστεύει πολύ στον ποδοσφαιριστή και έχει τον τρόπο να διαχειριστεί κατάλληλα τον ιδιόρρυθμο χαρακτήρα του, ιδιαίτερα εκτός γηπέδου».

Διαβάστε ακόμα:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα