Ουάρντα: «Αποδείξεις στο γήπεδο» (vid)

Ουάρντα: «Αποδείξεις στο γήπεδο» (vid)

Gazzetta team
Ουάρντα: «Αποδείξεις στο γήπεδο» (vid)

bet365

O Αιγύπτιος μεσοεπιθετικός επέστρεψε από το δανεισμό του στην ΑΕΛ και ξεκίνησε το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας του ΠΑΟΚ ενόψει της νέας σεζόν.

Ο Αμρ Ουάρντα δίνει κανονικά το παρόν στην πρώτη προπόνηση του ΠΑΟΚ στις εγκαταστάσεις του αθλητικού κέντρου της Νέας Μεσημβρίας. Πριν από την έναρξη της ο Αιγύπτιος μεσοεπιθετικός μίλησε στην κάμερα του ΠΑΟΚ TV.

«Νιώθω οικεία. Εδώ είναι η οικογένεια μου. Είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα. Θα βάλω τα δυνατά μου για να βοηθήσω την ομάδα, τους φιλάθλους και να κάνουμε χαρούμενη όλη τη Θεσσαλονίκη. Θα δώσω τα πάντα, γιατί εδώ είναι η οικογένεια μου, από την πρώτη μέρα που ήρθα», υποστήριξε αρχικά ο Ουάρντα και πρόσθεσε:

«Είμαι ενθουσιασμένος. Μπορεί να κάναμε ελάχιστες διακοπές, αλλά δεν με ενδιαφέρει αυτό. Το πιο σημαντικό είναι οι προκριματικοί αγώνες του ΠΑΟΚ. Εύχομαι σε όλους καλή αγωνιστική περίοδο. Προσωπικά είμαι καλά. Ξέρω ότι κάποιοι άνθρωποι με ήθελαν πολύ εδώ και καιρό και θέλω να τους δικαιώσω στο γήπεδο. Μόνο στο γήπεδο, να παίξω το ποδόσφαιρο μου, να το απολαύσω και να τους κάνω όλους περήφανους και χαρούμενους. Θέλω να μείνω συγκεντρωμένος μόνο στο ποδόσφαιρο, να δουλέψω σκληρά, να κλείσουμε όλοι το στόμα μας, να συγκεντρωθούμε στο γήπεδο γιατί αν το κάνουμε αυτό θα αποδείξουμε πράγματα, μέρα με τη μέρα, και θα κάνουμε περήφανους τόσο τους εαυτούς μας, όσο και τον ίδιο τον ΠΑΟΚ και τους φιλάθλους του».

Διαβάστε ακόμα

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα