Άρης: Η υποδοχή του Χαριστέα και η συνάντηση με Ένινγκ (vid)

Άρης: Η υποδοχή του Χαριστέα και η συνάντηση με Ένινγκ (vid)

Gazzetta team
Άρης: Η υποδοχή του Χαριστέα και η συνάντηση με Ένινγκ (vid)

bet365

Ο Άγγελος Χαριστέας βρίσκεται στα Τρία Πέντε Πηγάδια και θα έχει ευρεία συζήτηση με τον Μίκαελ Ένινγκ για αγωνιστικά και μεταγραφικά ζητήματα.

Ο ποδοσφαιρικός διευθυντής της ΠΑΕ Άρης έφτασε το μεσημέρι στα Τρία Πέντε Πηγάδια, παρακολούθησε μέρος της μοναδικής σημερινής (18/8) προπόνησης και ευχήθηκε σε όλους τους παίκτες να έχουν υγεία ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. Στη συνέχεια, ο Άγγελος Χαριστέας είχε ευρεία σύσκεψη με τον Μίκαελ Ένινγκ όπου συζήτησαν τόσο επί των αγωνιστικών όσο και επί των μεταγραφικών θεμάτων. Δύο είναι οι προτεραιότητες των «κίτρινων».

Καταρχήν περιμένουν την απόφαση του Κριστιάν Λόπεζ για την κορυφή της επίθεσης ελπίζοντας ότι ο 31χρονος επιθετικός θα ανταποκριθεί στην προσφορά που του έχουν καταθέσει για την υπογραφή διετούς συμβολαίου. Δεύτερον, δεν έχει ξεκαθαρίσει το ζήτημα το αριστερό άκρο της επίθεσης. Υπάρχει η περίπλοκη υπόθεση του Ματέο Γκαρσία αλλά και αυτή του Μπρούνο Γκάμα με τον οποίον προβλέπεται να γίνει επαφή μέσα στο επόμενο 24ώρο για να διαπιστωθεί αν μπορεί να βρεθεί σημείο ταύτισης στο οικονομικό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα