Άρης: Επαφή Καρυπίδη-Μπρούνο Γκάμα με φόντο την παραμονή

Άρης: Επαφή Καρυπίδη-Μπρούνο Γκάμα με φόντο την παραμονή

Βασίλης Βλαχόπουλος
Άρης: Επαφή Καρυπίδη-Μπρούνο Γκάμα με φόντο την παραμονή

bet365

Το κεφάλαιο «Μπρούνο Γκάμα» δεν έχει κλείσει στον Άρη ανεξαρτήτως της οικονομικής διαφοράς κι αυτό πιστοποίησε η επαφή του Πορτογάλου με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Άρης, Θόδωρο Καρυπίδη.

Εφόσον αποφασιστεί να ανοίξει νέος κύκλος συζητήσεις με τον έμπειρο επιθετικό, είναι ευνόητο, ότι θα γίνει σε νέα οικονομική βάση. Αυτό έδειξαν οι συζητήσεις των προηγούμενων μηνών καθώς οι απαιτήσεις του Μπρούνο Γκάμα δεν συμβάδισαν με την οικονομική πρόταση του Άρη. Η απόσταση μεταξύ των δύο πλευρών ήταν μεγαλύτερη των 60-70 χιλιάδων ευρώ κι έτσι στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου, ο καθένας πήρε τον δρόμο του. Μόνο που στο διάστημα των (περίπου) τριών εβδομάδων που μεσολάβησε, κανείς δεν βρήκε αυτό που αναζητούσε.

Για τον Άρη, η βασική επιλογή για το αριστερό άκρο της επίθεσης είναι ο Ματέο Γκαρσία αλλά η υπόθεση του Αργεντίνου παραμένει σε εκκρεμότητα. Μάλιστα νέο σημερινό (12/8) δημοσίευμα της σερβικής ιστοσελίδας «mozzartsport.rs» αναφέρει ότι ο Ερυθρός Αστέρας δεν διαπραγματεύεται πώληση του Γκαρσία για ποσό μικρότερο των 2.2 εκατομμυρίων ευρώ, έχοντας προφανώς εκνευριστεί με τη στάση του παίκτη στις συζητήσεις με τη Ράσινγκ Κλουμπ καθώς η ομάδα του Βελιγραδίου είχε συμφωνήσει στο ποσό των 2.5 εκατομμυρίων δολαρίων και ο 23χρονος ποδοσφαιριστής «μπλόκαρε» τη μετακίνηση.

Ο δε Μπρούνο Γκάμα έψαξε το ποσό των 350.000 ευρώ στην ευρύτερη αγορά αλλά δεν το βρήκε. Για την ακρίβεια, οι προτάσεις που πήρε στα χέρια του απείχαν αρκετά από τα οικονομικά στάνταρ του, δεν ήταν επίσης από ομάδες ιδιαίτερη βεληνεκούς. Κατά συνέπεια, παραμένει ελεύθερος στην αγορά, έχοντας ολοκληρώσει τις καλοκαιρινές διακοπές του και αναζητώντας πλέον ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του.

Πληροφορίες του gazzetta.gr αναφέρουν ότι στις προηγούμενες ημέρες υπήρξε νέα επαφή μεταξύ του Πορτογάλου επιθετικού με τον Θόδωρο Καρυπίδη. Για τον πρόεδρο της ΠΑΕ Άρης, η παραμονή του Μπρούνο Γκάμα ήταν από τις βασικές προτεραιότητες, όχι όμως με το ποσό που αξίωνε ο ποδοσφαιριστής. Εντός των ημερών θα φανεί αν πλέον υπάρχουν οι συνθήκες συμφωνίας, αλλά η βασική προϋπόθεση είναι ο συμβιβασμός του παίκτη με αυτά που πραγματικά μπορεί να προσφέρει ο Άρης.

Την εξέλιξη αυτής της υπόθεσης περιμένει και ο Μίκαελ Ένινγκ, στο μυαλό του οποίου η παραμονή του Μπρούνο Γκάμα ανέκαθεν ήταν σε καθεστώς προτεραιότητας, αλλά δεν θα μπορούσε να παρέμβει από τη στιγμή που η διαφορά είχε οικονομικό χαρακτήρα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα