Πέρασε ιατρικά ο Ινσούα και είναι στα γραφεία της ΑΕΚ!

Πέρασε ιατρικά ο Ινσούα και είναι στα γραφεία της ΑΕΚ!

Γιώργος Τσακίρης
Πέρασε ιατρικά ο Ινσούα και είναι στα γραφεία της ΑΕΚ!

bet365

Η αντίστροφη μέτρηση της ολοκλήρωσης της μεταγραφής του Εμάνουελ Ινσούα έχει ξεκινήσει για την Α.Ε.Κ.

Στη τελική ευθεία για την ολοκλήρωση της απόκτησης του Εμάνουελ Ινσούα βρίσκεται η ΑΕΚ και η αντίστροφη μέτρηση για τις ανακοινώσεις έχει ξεκινήσει. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η συμφωνία θα αφορά συμβόλαιο συνεργασίας τριών χρόνων με τον Αργεντινό ποδοσφαιριστή να δύναται να κερδίσει έως 1.2 εκατ. ευρώ συνολικά!

Ο αδελφός του ποδοσφαιριστή και ατζέντης του (βασικά μαζί και με τα άλλα δυο αδέρφια του έχουν μια εταιρεία) βρέθηκε στα γραφεία της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ και συζήτησε τις λεπτομέρειες προκειμένου να φτάσουν οι δυο πλευρές στο οριστικό deal. Την ίδια ώρα ο Αργεντινός αριστερός μπακ είναι και αυτός πλέον στα γραφεία αφού νωρίτερα ήταν και πέρασε στο Ιατρικό και τις καθιερωμένες εξετάσεις (δεν αποκλείεται η μεταγραφή να ολοκληρωθεί έως αύριο βέβαια).

Πρόκειται για μια υπόθεση που είχε διαφορετικές εξελίξεις στην πορεία προς το τελείωμα και την επίτευξη της συμφωνίας μεταξύ των δυο πλευρών με πιο σοβαρή εξέλιξη την απόσυρση της πρότασης της Ένωσης προ ημερών. Μια κίνηση τακτικής που όπως αποδείχτηκε απέδωσε... καρπούς αφού αμέσως η πλευρά του ποδοσφαιριστή επανήλθε στο τραπέζι με ξεκάθαρη επιθυμία να φτάσει σε deal με την ΑΕΚ.

Με αυτή τη κίνηση κλείνει μια από τις βασικές ανάγκες της Ένωσης και ικανοποιείται σε απόλυτο βαθμό ο Μάσιμο Καρέρα που ήθελε και είχε ζητήσει από τον Ίλια Ίβιτς να προχωρήσει και αν μπορέσει να κλείσει θετικά την υπόθεση Ινσούα, όπως και έγινε!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα