ΑΕΚ: Τέλος ο Ινσούα και ο Βράνιες!

ΑΕΚ: Τέλος ο Ινσούα και ο Βράνιες!

Γιώργος Τσακίρης
ΑΕΚ: Τέλος ο Ινσούα και ο Βράνιες!

bet365

Η Ένωση απέσυρε την προσφορά για τον Αργεντινό μπακ και πάει γι' άλλον, τη στιγμή που γνωστοποιεί ότι δεν περιμένει και τον Βόσνιο κεντρικό αμυντικό

Η στάση του Εμάνουελ Ινσούα στην πρόταση της ΑΕΚ ήταν αυτή που τελικά έφερε και το τέλος στο ενδεχόμενο απόκτησής του με τους «κιτρινόμαυρους» να ξεκαθαρίζουν ότι αποσύρουν την προσφορά (450.000 ευρώ το χρόνο για συμβόλαιο συνεργασίας τριών ετών) για τον Αργεντινό αριστερό μπακ.

Αυτή η απόφαση είναι αποτέλεσμα της στάσης αναμονής του Ινσούα. Οι πληροφορίες ήθελαν τον αδερφό του να περιμένει πρόταση από την Ισπανία και να ήθελε επιπλέον χρόνο για να απαντήσει στην ΑΕΚ αν και η προσφορά συνεργασίας ικανοποιούσε σε οικονομικό και χρονικό επίπεδο! Η ΑΕΚ όμως δεν έχει άλλο διαθέσιμο χρόνο.

Έτσι οι Ίλια Ίβιτς και Μάσιμο Καρέρα αποφάσισαν να προχωρήσουν στις εναλλακτικές τους (ανάμεσα στις οποίες ήταν για παράδειγμα και ο Λούνα) αφού δεν μπορούν να περιμένουν ειδικά για τη θέση του αριστερού μπακ ενώ έχει ξεκινήσει (σε λίγα λεπτά για την ακρίβεια) το βασικό στάδιο προετοιμασίας και για τη θέση υπάρχει μόνο ο Έλντερ Λόπες.

Αφήνει και την υπόθεση του Βράνιες...

Μετά το τέλος της περίπτωσης Ινσούα για το αριστερό άκρο της άμυνας ακολούθησε και εκείνη του Όγκνιεν Βράνιες. Η στάση της Άντερλεχτ και η τακτική της δεν επιτρέπει στην ΑΕΚ να περιμένει αφού (και) για τη θέση του κεντρικού αμυντικού βιάζεται προκειμένου να μη χαθεί το μεγαλύτερο διάστημα του βασικού σταδίου προετοιμασίας δίχως να υπάρχει ένα ακόμη στόπερ!

Προφανώς και ίσως να υπάρξουν νέα επεισόδια στο σίριαλ με τον Βόσνιο κεντρικό αμυντικό όταν και εφόσον αλλάξουν τα δεδομένα στην περίπτωσή του, ωστόσο, έως ότου συμβεί αυτό στην Ένωση είναι υποχρεωμένοι να προχωρήσουν στην απόκτηση ενός βασικού κεντρικού αμυντικού και αν έπειτα το επιθυμούν (και εφόσον μείνει ελεύθερος) θα επανέλθουν (κάτι που δεν είναι σίγουρο) για τον Βράνιες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα