Ολυμπιακός: Ο Ζε Ελίας μίλησε για τον Ραφίνια και την μεταγραφή

Ολυμπιακός: Ο Ζε Ελίας μίλησε για τον Ραφίνια και την μεταγραφή

Gazzetta team
Ολυμπιακός: Ο Ζε Ελίας μίλησε για τον Ραφίνια και την μεταγραφή

bet365

Ο Ζε Ελίας εμφανίστηκε σε τηλεοπτική εκπομπή στην Βραζιλία και μίλησε για την μεταφραφή του Ραφίνια στον Ολυμπιακό! Η αντίδραση του δημοσιογράφου.

Κάθε μεταγραφή που έχει να κάνει με... Βραζιλία γίνεται και σίριαλ. Λίγο η διαφορά ώρας, λίγο τα όσα ζητάνε οι Βραζιλιάνοι κάνει κάθε υπόθεση δύσκολη. Είναι και οι πολλές πληροφορίες που προκύπτουν από εκεί.

Για παράδειγμα χθες το βράδυ προέκυψε η πληροφορία από Βραζιλιάνο δημοσιογράφο πως ο Ολυμπιακός έκανε επίσημη πρόταση στον Ραφίνια και πως η μεταγραφή προχωράει.

Λίγο αργότερα ήρθε το foxsports της Βραζιλίας το οποίο αποκάλυπτε πως ο Ραφίνια απάντησε αρνητικά στην πρόταση του Ολυμπιακού για διετές συμβόλαια και συνολικά λεφτά 2.8 εκατομμύρια ευρώ.

Ομως ήρθαν και οι δηλώσεις του Ζε Ελίας. Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού έδωσε το παρών σε τηλεοπτική εκπομπή του βραζιλιάνικου ESPN και αναφέρθηκε στην μεταγραφή του Ραφίνια στον Ολυμπιακό.

«Οι πληροφορίες λένε ότι η διαπραγμάτευση προχωράει κι είναι σε καλό δρόμο», είπε μεταξύ άλλων ο Ζε Ελίας για να προσθέσει ο δημοσιογράφος πως «είναι πολύ κοντά στο να τελειώσει η μεταγραφή».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα