ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE
Ολυμπιακός: Ο Ζε Ελίας μίλησε για τον Ραφίνια και την μεταγραφή

Ολυμπιακός: Ο Ζε Ελίας μίλησε για τον Ραφίνια και την μεταγραφή

O Ζε Ελίας

Ο Ζε Ελίας εμφανίστηκε σε τηλεοπτική εκπομπή στην Βραζιλία και μίλησε για την μεταφραφή του Ραφίνια στον Ολυμπιακό! Η αντίδραση του δημοσιογράφου.

Κάθε μεταγραφή που έχει να κάνει με... Βραζιλία γίνεται και σίριαλ. Λίγο η διαφορά ώρας, λίγο τα όσα ζητάνε οι Βραζιλιάνοι κάνει κάθε υπόθεση δύσκολη. Είναι και οι πολλές πληροφορίες που προκύπτουν από εκεί.

Για παράδειγμα χθες το βράδυ προέκυψε η πληροφορία από Βραζιλιάνο δημοσιογράφο πως ο Ολυμπιακός έκανε επίσημη πρόταση στον Ραφίνια και πως η μεταγραφή προχωράει.

Λίγο αργότερα ήρθε το foxsports της Βραζιλίας το οποίο αποκάλυπτε πως ο Ραφίνια απάντησε αρνητικά στην πρόταση του Ολυμπιακού για διετές συμβόλαια και συνολικά λεφτά 2.8 εκατομμύρια ευρώ.

Ομως ήρθαν και οι δηλώσεις του Ζε Ελίας. Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού έδωσε το παρών σε τηλεοπτική εκπομπή του βραζιλιάνικου ESPN και αναφέρθηκε στην μεταγραφή του Ραφίνια στον Ολυμπιακό.

«Οι πληροφορίες λένε ότι η διαπραγμάτευση προχωράει κι είναι σε καλό δρόμο», είπε μεταξύ άλλων ο Ζε Ελίας για να προσθέσει ο δημοσιογράφος πως «είναι πολύ κοντά στο να τελειώσει η μεταγραφή».