Ολυμπιακός: Δεν άρεσε στον Ραφίνια η προσφορά των «ερυθρολεύκων»

Ολυμπιακός: Δεν άρεσε στον Ραφίνια η προσφορά των «ερυθρολεύκων»

Gazzetta team
Ολυμπιακός: Δεν άρεσε στον Ραφίνια η προσφορά των «ερυθρολεύκων»

bet365

Όπως αναφέρει το foxsports ο Ραφίνια ήταν αρνητικός στην αρχική πρόταση του Ολυμπιακού για διετές συμβόλαιο με απολαβές που θα έφταναν συνολικά τα 2.8 εκατομμύρια ευρώ.

Ο Ολυμπιακός θέλει τον Ραφίνια για το δεξί άκρο της άμυνας και μάλιστα όπως αναφέρουν ΜΜΕ από την Λατινική Αμερική του έχει κάνει ήδη πρόταση. Πρόταση που όπως ανέφερε ο έγκυρος βραζιλιάνικος ραδιοφωνικός σταθμός Radio 98 FM φτάνει τα 2.8 εκατομμύρια ευρώ για δύο χρόνια.

Το foxsports μάλιστα έδωσε συνέχεια στο θέμα αυτό, αναφέροντας πως η αρχική απάντηση του 35χρονου Βραζιλιάνου που στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στην μεγάλη Μπάγερν ήταν αρνητική.

Ο έμπειρος δεξιός οπισθοφύλακας ζητάει περισσότερα, πάντα σύμφωνα με το δημοσίευμα αυτό και μένει να δούμε αν τελικά βρεθεί η χρυσή τομή.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα