ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE
ΑΕΚ: Καμία πρόταση ή επαφή για Λιβάια - Μάνταλο!

ΑΕΚ: Καμία πρόταση ή επαφή για Λιβάια - Μάνταλο!

ΑΕΚ: Καμία πρόταση ή επαφή για Λιβάια - Μάνταλο!

Από την Τουρκία έγραψαν ότι η Φενέρμπαχτσε ρώτησε τη τιμή πώλησης για τον Κροάτη άσο, ενώ υπήρξε φήμη για απόρριψη πρότασης της Σαμπντόρια για την αρχηγό της Ενωσης, τι αναφέρει το ρεπορτάζ.

Όπως διαβάσατε στο gazzetta.gr υπήρξε δημοσίευμα στην Τουρκία σύμφωνα με το οποίο η Φενέρμπαχτσε ήρθε σε επικοινωνία με την ΑΕΚ για να ρωτήσει τη τιμή πώλησης του Μάρκο Λιβάια! Μάλιστα στο ίδιο δημοσίευμα τονίζεται πως η αξίωση της Ένωσης είναι στα 12 εκατ. ευρώ για τον Κροάτη άσο προφανώς για να ενημερώσουν πως δεν πρόκειται να κινηθούν για την απόκτησή του.

Η λεπτομέρεια που κάνει τη διαφορά στο ρεπορτάζ είναι πως δεν υφίσταται καν επαφή μεταξύ των δύο πλευρών. Σύμφωνα με όσα προκύπτουν από το "κιτρινόμαυρο" ρεπορτάζ ο Ίλια Ίβιτς δεν είχε καμία ενόχληση, κρούση, ή έστω επαφή με αφορμή την εκδήλωση ενδιαφέροντος από το τουρκικό club. Κάτι που σημαίνει ότι προφανώς και δεν έχει γίνει καμία κουβέντα σε οικονομική βάση για τον Λιβάια!

Επιπρόσθετα αξίζει να σημειωθεί ότι προέκυψε μια φήμη σύμφωνα με την οποία η Σαμπντόρια θέλει τον Πέτρο Μάνταλο... Μάλιστα υπογραμμιζόταν ότι προχώρησε σε πρόταση για την απόκτησή του ύψους 8 εκατ. ευρώ την οποία απέρριψε η Ένωση.

Η πραγματικότητα βέβαια είναι πολύ διαφορετική αφού δεν υφίσταται καμία κρούση, πόσο μάλλον πρόταση, για τον διεθνή αρχηγό της ΑΕΚ. Τουλάχιστον αυτό ξεκαθαρίζεται από το ρεπορτάζ...