«Ζήτησε 12 εκατ. για Λιβάια η ΑΕΚ, έκανε πίσω η Φενέρ», λένε οι Τούρκοι

Gazzetta team
«Ζήτησε 12 εκατ. για Λιβάια η ΑΕΚ, έκανε πίσω η Φενέρ», λένε οι Τούρκοι

bet365

Συνέχεια στην υπόθεση του Μάρκο Λιβάια, δίνουν οι Τούρκοι, λέγοντας αυτή τη φορά πως η Φενέρμπαχτσε, έκανε πίσω όταν ρώτησε για την τιμή του Κροάτη επιθετικού της Ενωσης.

Πριν από λίγες ημέρες, οι Τούρκοι έγραφαν πως ο τεχνικός της Φενέρ, Ερόλ Μπουλούτ, επικοινώνησε με τον επιθετικό της ΑΕΚ, Μάρκο Λιβάια και τον έπεισε να υπογράψει για λογαριασμό της τούρκικης ομάδας.

Αυτή τη φορά, η ιστοσελίδα «Fotospor», τονίζει πως οι ιθύνοντες της Φενέρ, έκαναν πίσω όταν έμαθαν πως η ΑΕΚ κοστολογεί τον Λιβάια, με 12 εκατ. ευρώ.

«Ο παλαίμαχος άσος της Φενέρ, Εμρέ Μπελόζογλου ρώτησε τον Ιλια, με τον οποίο αγωνίστηκαν μαζί στην Ιταλία, τη τιμή του Λιβάια. Ο Ιβιτς του είπε ότι κάθε παίκτης έχει τιμή πώλησης.

Του εξήγησε ότι πρόταση 16-18 εκατ. ευρώ δεν πρόκειται να έρθει από αυτούς, αλλά ο ιδιοκτήτης της ομάδας, Δημήτρης Μελισσανίδης θα θεωρούσε εξαιρετική πρόταση, μία κοντά στα 12 εκατ. ευρώ. Οι διαπραγματεύσεις μετά από αυτό διακόπηκαν», αναφέρει χαρακτηριστικά το εν λόγω δημοσίευμα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα