ΑΕΛ: Εφτασε στα 3-5 Πηγάδια

ΑΕΛ: Εφτασε στα 3-5 Πηγάδια

Gazzetta team
ΑΕΛ: Εφτασε στα 3-5 Πηγάδια

bet365

Εκτός αποστολής για το βασικό στάδιο έμεινε ο Καρανίκας, ενώ μέχρι την Τετάρτη αναμένεται να έχει ενσωματωθεί ο Ντουρμισάι
Στα 3-5 Πηγάδια βρίσκεται από σήμερα (10/8) η αποστολή της ΑΕΛ, καθώς εκεί θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της. Εκτός έμειναν οι Καρανίκας, Μάρκοβιτς, ο πρώτος καθώς βρίσκεται από καιρό εκτός πλάνων (σε αντίθεση με τους Μούζεκ, Βινίσιους που επί του παρόντος επέστρεψαν στην ομάδα) και ο δεύτερος γιατί αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα τραυματισμού.
Μέχρι την Τετάρτη αναμένεται να ενσωματωθεί και ο Φιόριν Ντουρμισάι, ενώ στη Νάουσα ταξίδεψαν οι εξής ποδοσφαιριστές: Μπάγιτς, Νάγκι, Σουλούκος, Μπέρτος, Γρηγορόπουλος, Μιχαήλ, Ηλιάδης, Ζίζιτς, Στελιάνο, Μούζεκ, Μαϊδανός, Φουρκιώτης, Σεσέροβιτς, Αλί Γκαζάλ, Γλυνός, Στοϊνοβιτς, Χαλάτσης, Ράντομιρ Μιλοσάβλιεβιτς, Δημήτριος Λουφάκης, Πινακάς, Τόρζε, Νίλι, Τρούγιτς, Βινίσιους, Δάκτυλας, Κοτσιανούλης, Νούνιτς, Παπάζογλου, Ζαχαράκης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα