ΠΑΟΚ: Αρνητικά τα νέα τεστ κορονοϊού

Gazzetta team
ΠΑΟΚ: Αρνητικά τα νέα τεστ κορονοϊού

bet365

Καλά τα νέα στον ΠΑΟΚ καθώς όλα τα νέα τεστ στα οποία υποβλήθηκε το ποδοσφαιρικό τμήμα βγήκαν αρνητικά. Μάλλον θα γίνει την Παρασκευή το φιλικό με τον Ατρόμητο.

Στο στρατόπεδο του ΠΑΟΚ υποβάλλονται τις τελευταίες μέρες σε διαδοχικά τεστ ανίχνευσης του Covid-19 μετά το πρώτο κρούσμα με τον Μίροσλαβ Στοχ, αλλά και ακόμα ένα που εντοπίστηκε λίγες μέρες αργότερα.

Η αποστολή του Δικεφάλου βρίσκεται από την Τρίτη στο Πήλιο, ξεκινώντας το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της. Το απόγευμα της Πέμπτης (6/8) έγιναν γνωστά τα αποτελέσματα των νέων τεστ που είχαν υποβληθεί όλοι στο ποδοσφαιρικό τμήμα, τα οποία ήταν όλα αρνητικά.

Αυτό σημαίνει ότι μάλλον θα διεξαχθεί το φιλικό του ΠΑΟΚ με τον Ατρόμητο την Παρασκευή (7/8) στο Πανθεσσαλικό Στάδιο στις 19:30. Το παιχνίδι είχε οριστεί αρχικά για την Πέμπτη, ωστόσο πήρε αναβολή μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα των τεστ. Πλέον φαίνεται πως το ματς πιθανότατα θα διεξαχθεί και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Novasports1.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα